Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne a páromat, hogy elmenjen a koncertre?
A barátommal már több éve együtt vagyunk. Fiatalabb korában ő nagyon nagy rocker volt, 15 éves kora óta állandóan koncertekre járt a haverjaival. A kapcsolatunk elején sokszor én is mentem velük, de számomra mára már inkább fárasztó a sok részeg, üvöltve verekedő ember, mint szórakoztató. Eleinte nem szóltam azért sem, ha külön ment. Aztán a haverjai is szépen lassan párra találtak, ők már nem is járnak egyáltalán. De a páromnak van egy szigli haverja és állandóan vele jár, de többször ment már nélküle is, nem érdekli. Ha el akart menni valahova, már meg se kérdezte, vagy ha megkérdezte, nem érdekelte mit mondok, akkor is elment. Nekem ez már annyira nem fért bele, hogy szakítani akartam, na erre visszább vette magát egy kis időre.
Most Whitesnake koncertre akar menni a haverjával. És nem tudom, hogy ez belefér-e így, hogy már 30 éves... Én már nagyon unom ezt, ilyen idősen már komolyabb dolgokra kéne koncentrálnia, de az nem megy neki... Mit gondoltok? Jogosan haragudnék, ha elmenne?
Ez szerintem kamu.
Mi harmincon felül vagyunk és black metal koncertre is járunk. Üvöltős részegekkel ott sem találkoztunk, előbb találkozol balhés emberekkel valamelyik felkapottabb belvárosi szórakozóhelyen.
Meg hogy elengedjem...mi ő valami gyerek?
Na álljon már meg a menet, milyen jogon sértegettek? Nem is ismertek. Intelligencia...
Nincs korlátozva, mivel odaírtam, hogy ÁLLANDÓAN eljár! Ja és horgászni is eljár és egy büdös szót nem szólok érte. De látom aki ehhez a réteghez tartozik, csak a mocskot tudja ontani magából a hozzászólások alapján...
"Tudod,egyik nő jön,a másik megy,de a zene az marad."
Ezek szerint nálad a család is tök mellékes, a lényes hogy részegen üvölthess a zenére. (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!