Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy követtétek a párotokat?
"A telefonjában,kabátjában és a táskájában is van nyomkövető."
Az nem jó, becsapós. A bőre alá kell. :D
Egyszer megtörtént. Még nagyon az elején volt egy konkurens fiú, aki bejött a barátnőmnek is. Követtem az egyetemi könyvtárban, ott lopakodtam, meg leskelődtem, meg minden...:)
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy együtt mennek-e "haza" a könyvtárból, vagy külön. Az volt a terv, hogy ha együtt mennek, akkor utánuk megyek, és egyenlő arányban elosztok páros számú sallert közöttük. Végül nem együtt mentek haza. :) Később ez a lány lett a feleségem.
Később iszonyú szánalmasnak gondoltam az egészet, és amióta láttam néhány házasságot szétmenni, azt is tudom, hogy egy nő, ha elszánt, úgy k#r félre, ahogy csak akar, soha senki nem fogja megtudni, hacsak nem a kamatyoló pajtástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!