Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy követtétek a párotokat?
Igen mert olyan rohadt gyorsan sétál néha, hogy csak úgy szaladok utána a pici lábaimmal... :D
Viccet félre téve ha ennyire nem bíznék a páromban és ez a gondolat csak megfogalmazódna a fejemben azonnal hagynám a francba az egész kapcsolatot. Semmi értelme. Mért ne hinném el neki, hogy oda megy ahova mondja? Mért menne máshova? Ha a párod szeret téged azt pontosan tudod, és nem is fog megcsalni. Ha nem érzed, hogy szeret akkor meg régen lőttek az egész kapcsolatnak.
Én alapból nem bízok meg senkiben, szóval soha nem hiszem el senkinek, hogy hol járt, de nem is tartom hazugságnak sem. "Ha igaz jó, ha nem, mindegy mivel úgyse hittem el"
Ha nagyon kilóg a lóláb akkor én is hazudozni fogok, szemet szemért. Csak én sajnos jobb vagyok benne, mert egy önző, énközpontú őrült vagyok. És még valahol élvezem is a hazudozós taktikákat, a gyerekkoromra emlékeztet mikor Mr.Stalint kellett kicselezni. Sokszor sikerült is.
Kicsit fatalista "könnyenjöttkönnyenment" hozzállás, mókás lehet mikor sok év után jössz rá, hogy "ja 5 éve másik családja is van..."
De don't worry, megesik az ilyen! Kíp szmájl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!