Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordult már, hogy párja olyasmit szeret benne, rajta, amit ő saját magán utál?
Picik a melleim, de ő épp ezt imádja bennem :)
Az exem meg műttetni akarta, mert neki nem tetszett.
Köszi a válaszokat!
Igen, sok beszélgetéssel elért középutas megoldás kellene, csakhogy a házasságom azért ment épp tönkre, mert azok a középutak valahogy mindig a volt férjemhez közelebbiek voltak.
A kérdés, hogy mi a bajod a melleiddel. Ha az, hogy neked nem tetszik, akkor ez nyilván ellentét a pároddal. Ha az, hogy esetleg másnak nem tetszik, akkor a párod hozzáállása segíthet abban, hogy elfogadd/jól érezd magad így.
31/f
Sztem sokan vagyunk így. Nekem is lóg pl. a mellem, rondának tartom, neki mégis így tetszik.
De pl. azt sem bírom magamon, hogy karikásak a szemeim meg hogy olyan kevéssé dús a hajam, hogy néha kilóg alóla a fülem, szte meg cuki.
De fordítva is így van... sztem a mélyebb homlokráncai nagyon vonzóak és a nagylábujján levő anyajegy is tök különleges, ő meg ezeket ki nem állhatja magán.
Köszi az újabb válaszokat.
Egyértelműen nekem nem tetszik, utálom magamat látni a fürdőszobai tükörben fedetlen mellekkel: egy egész elfogadhatóan kinéző nőn drámai bőrzacskókat látok kifegni.
Igen, a kapcsolat ígéretes, de ez a helyzet elbizonytalanít, mert ő olyan erősen protestál a plasztika ellen, hogy olyan érzésem van, mintha csak a szerencsétlen melleimre lenne rákattanva.
Persze majd ez is megoldódik, mint általában minden.
Én mindig is a hasamat utáltam. Még akkor sem volt teljesen lapos, amikor diétával nádszál vékonyra fogytam 3 éve...
Szerencsére a barátom imádja, annak ellenére, hogy most már a többi részem sem annyira nádszál. Nem lettem kövér, de azért szedtem fel, és azóta még egészségesebbnek is érzem magam.
21/L
Nekem "kapafogam" van, mindig utáltam, a párom meg kifejezetten aranyosnak tartja, és szereti hogy ilyen.
A párom meg sántikál, ő maga ugyan megbékélt vele és nincs problémája a dologgal, de mások bántották már ezért, nekem pedig nagyon tetszik így, konkrétan szeretem ezt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!