Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordult már, hogy párja olyasmit szeret benne, rajta, amit ő saját magán utál?
Figyelt kérdés
Sosem voltak sajnos feszes cicijeim, már kamaszkoromban is frusztráltak, takargattam őket. Szültem egy gyereket, elváltam, s most egy új, ígéretes kapcsolatban vagyok, de. A melleim így 32 éves koromra, szülés után szerintem iszonyatosan lógnak, ráncosak, csúnyák, s még a bimbóudvaraom is rondán nagyok. Elhatároztam a plasztikázást, gondolván, hogy a párom is örül majd neki, mire kiderült, hogy számára állítólag pontosan az én, vagyis az ilyen mell vonzó, s azt mondja, meg ne plasztikáztassam, mert a műcicik számára nem kívánatosak. Óriási konflktus, mert az ő igényei és az én jóérzésem durván nem talákozik. Mit szóltok, valakinek van hasonló esete?2017. aug. 10. 13:54
11/15 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. A párom mellei 3 gyerek után nyilván már nem feszes hamvas almák. Ráadásul ő nagyon sovány is. Ő nincs kibékülve magával, engem viszont iszonyatosan be tud indítani ha meglátom.
Sokkal jobban felizgatnak az ún. tökéletlen ám ettől emberi dolgok, mint a tökéletes, hibátlanok. Különösen ha azt műtéti úton éri el valaki.
Szerencsére ő nem műtettné meg magát, de nem is engedném.
Kompromisszumként egy kis hízás, nem jöhet szóba?
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nagyon érdekes, hogy épp ugyanolyan helyzetben vagytok. Én is vékony vagyok, genetikailag nehezen menne a hízás és ha mégis hízom, akkor is a fenekemre megy, nem a mellemre. Azért azt elárulhatnád, mitől izgató számotokra a lógó mell? Nem a szép, kerek, feszes cici a vonzó?
2017. aug. 10. 15:57
13/15 anonim válasza:
Nem az előző valaszoló vagyok, de nekem is a lógó cicik a kedvenceim! Bármilyen méret, minél jobban lóg és minél nagyobb a bimbóudvar, én annál inkább megőrülök értük, míg az általad leírt, feszes és kerek mellek gyakrolatilag hidegen hagynak. Ne kérdezd, miért, ne is akard tudni, egyszerűen van ilyen és kész!
14/15 anonim válasza:
"Azért azt elárulhatnád, mitől izgató számotokra a lógó mell?"
Attól hogy a páromé. Szeretem őt a "hibákkal" együtt.
Különben meg, jó a fogása, imádom csókolgatni....
na meg ha magamra nézek, én sem leszek már fiatalabb, nekem is ereszkednek dolgok... :-)
Műttetni én sem fogom...
15/15 anonim válasza:
A párom minden nap megdicséri a "jó lábaimat", amik úgy néznek ki mint 2 faoszlop. Soha nem volt bokám, abszolút nem formásak a lábaim bármit csinálok, utálom. :D neki mégis nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!