Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mással is előfordult már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordult már, hogy párja olyasmit szeret benne, rajta, amit ő saját magán utál?

Figyelt kérdés
Sosem voltak sajnos feszes cicijeim, már kamaszkoromban is frusztráltak, takargattam őket. Szültem egy gyereket, elváltam, s most egy új, ígéretes kapcsolatban vagyok, de. A melleim így 32 éves koromra, szülés után szerintem iszonyatosan lógnak, ráncosak, csúnyák, s még a bimbóudvaraom is rondán nagyok. Elhatároztam a plasztikázást, gondolván, hogy a párom is örül majd neki, mire kiderült, hogy számára állítólag pontosan az én, vagyis az ilyen mell vonzó, s azt mondja, meg ne plasztikáztassam, mert a műcicik számára nem kívánatosak. Óriási konflktus, mert az ő igényei és az én jóérzésem durván nem talákozik. Mit szóltok, valakinek van hasonló esete?

2017. aug. 10. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet. A párom mellei 3 gyerek után nyilván már nem feszes hamvas almák. Ráadásul ő nagyon sovány is. Ő nincs kibékülve magával, engem viszont iszonyatosan be tud indítani ha meglátom.

Sokkal jobban felizgatnak az ún. tökéletlen ám ettől emberi dolgok, mint a tökéletes, hibátlanok. Különösen ha azt műtéti úton éri el valaki.

Szerencsére ő nem műtettné meg magát, de nem is engedném.

Kompromisszumként egy kis hízás, nem jöhet szóba?

2017. aug. 10. 15:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nagyon érdekes, hogy épp ugyanolyan helyzetben vagytok. Én is vékony vagyok, genetikailag nehezen menne a hízás és ha mégis hízom, akkor is a fenekemre megy, nem a mellemre. Azért azt elárulhatnád, mitől izgató számotokra a lógó mell? Nem a szép, kerek, feszes cici a vonzó?
2017. aug. 10. 15:57
 13/15 anonim válasza:
Nem az előző valaszoló vagyok, de nekem is a lógó cicik a kedvenceim! Bármilyen méret, minél jobban lóg és minél nagyobb a bimbóudvar, én annál inkább megőrülök értük, míg az általad leírt, feszes és kerek mellek gyakrolatilag hidegen hagynak. Ne kérdezd, miért, ne is akard tudni, egyszerűen van ilyen és kész!
2017. aug. 10. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:

"Azért azt elárulhatnád, mitől izgató számotokra a lógó mell?"

Attól hogy a páromé. Szeretem őt a "hibákkal" együtt.

Különben meg, jó a fogása, imádom csókolgatni....

na meg ha magamra nézek, én sem leszek már fiatalabb, nekem is ereszkednek dolgok... :-)

Műttetni én sem fogom...

2017. aug. 10. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
A párom minden nap megdicséri a "jó lábaimat", amik úgy néznek ki mint 2 faoszlop. Soha nem volt bokám, abszolút nem formásak a lábaim bármit csinálok, utálom. :D neki mégis nagyon tetszenek.
2017. aug. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!