Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már, hogy miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy miután összevesztetek a párotok a nemi szervével próbált vigasztalni titeket?

Figyelt kérdés

2018. aug. 8. 22:52
 1/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:
87%

Soha. Olyan se volt még, aki összeveszéskor szexmegvonással akart volna büntetni. Normális kapcsolataim voltak.

Egyébként `békülős szex` volt már nem egyszer. Az viszont nem vigasztalás volt, hanem béküléskor az emberek amúgy is még jobban rá vannak hangolva a másikra, ezért jön magától a szex. Kvázi megpecsételve a dolgot.

2018. aug. 8. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk, ha veszekedés felé haladunk elég össze nézni, szex és utána más simán, veszekedés nélkül megbeszéljük a dolgot.
2018. aug. 8. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Istenem,megyek,berúgok inkább.
2018. aug. 8. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha haragszom valakire, akkor pont nem szexre vágyom.

Viszont olyan már volt, hogy szexszel próbált meggyőzni dolgokról, megenyhíteni kicsit hogy "engedékenyebb" legyek bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Apróságok, pl hogy este ne velem filmezzen, hanem a barátokkal online játsszon, anélkül, hogy én ezért morcognék. Ez mondjuk működőképes :D

2018. aug. 9. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a megfogalmazás... kajak jött a kép, ahogy ülök duzzogva, ő meg odadugja a cuccot az arcomhoz, és elkezd simogatni vele, közben meg vigasztal... x’D

Am nem, nem volt ilyen. Békülés utáni - tehát nem békítő - szex, az volt.

2018. aug. 9. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére normális kapcsolatom és partnerem van. Ha gond van nem a nemiszerveink fogják megoldani.
2018. aug. 9. 08:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Vizuális típus vagyok...ezt azért elég nehéz elképzelni. Valamennyire sikerült...most nem tudom mit csináljak: hányjak, vagy sírjak a röhögéstől...

Hogy válaszoljak is: nem fordult ilyesmi elő.

2018. aug. 9. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor kétszázas vérnyomással zsinórban a harmadik cigimet szívtam, és kint ültem a teraszon, egyszer csak az arcomba nyomta a punciját , hogy itt van, játszál ezzel, ne szomorkodj...😂
2018. aug. 9. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk olyan agyi szinten van a kapcsolatunk, hogy sose veszekedjünk. Nézeteltéréseinket értelmes vitákban érvelésekkel beszéljük meg.

Nektek is erre kéne törekednetek... 🙂

2018. aug. 9. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit az 5# ír az igencsak sokszor előfordul nàlunk, de szerintem nincs ebben semmi akinek van egy kis humor érzéke😂😂😂
2018. aug. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!