Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy miután összevesztetek a párotok a nemi szervével próbált vigasztalni titeket?
Soha. Olyan se volt még, aki összeveszéskor szexmegvonással akart volna büntetni. Normális kapcsolataim voltak.
Egyébként `békülős szex` volt már nem egyszer. Az viszont nem vigasztalás volt, hanem béküléskor az emberek amúgy is még jobban rá vannak hangolva a másikra, ezért jön magától a szex. Kvázi megpecsételve a dolgot.
Ha haragszom valakire, akkor pont nem szexre vágyom.
Viszont olyan már volt, hogy szexszel próbált meggyőzni dolgokról, megenyhíteni kicsit hogy "engedékenyebb" legyek bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Apróságok, pl hogy este ne velem filmezzen, hanem a barátokkal online játsszon, anélkül, hogy én ezért morcognék. Ez mondjuk működőképes :D
Ez a megfogalmazás... kajak jött a kép, ahogy ülök duzzogva, ő meg odadugja a cuccot az arcomhoz, és elkezd simogatni vele, közben meg vigasztal... x’D
Am nem, nem volt ilyen. Békülés utáni - tehát nem békítő - szex, az volt.
Vizuális típus vagyok...ezt azért elég nehéz elképzelni. Valamennyire sikerült...most nem tudom mit csináljak: hányjak, vagy sírjak a röhögéstől...
Hogy válaszoljak is: nem fordult ilyesmi elő.
Nekünk olyan agyi szinten van a kapcsolatunk, hogy sose veszekedjünk. Nézeteltéréseinket értelmes vitákban érvelésekkel beszéljük meg.
Nektek is erre kéne törekednetek... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!