Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó egyes szituációkban a barátom?

Figyelt kérdés

Ha elmegyünk a nagyszüleimhez (2 utcával arrébb)mintha nem is ő lenne. Rideg, távolságtartó velem szemben és néha a nagyszüleimmel szemben is. Ha kérdezek valamit flegmázik velem, meg fintorog. Amúgy kedves nagyszüleim vannak, eleinte nagyon oda voltak érte, egy rossz szót nem mondtak rá soha, de már ők is észrevették ezt a viselkedését, mamám már többször szólt emiatt nekem. Nagyon dühítő, mert tudom jól, hogy nem bántották meg, csak úgy beszélgettek mindig, hogy én is ott voltam. Kérdeztem tőle mi ez az egész, miért ilyen, de nem mondott rá semmi konkrétot. A nagyszüleimmel is úgy beszél mintha nem is ő lenne. (Még a hangja is megváltozik olyankor)

Emellett mikor megyünk vásárolni ugyanígy flegmázik velem egész végig.Mikor pedig az ő ötlete volt, hogy menjünk. Múltkor az utcán azért kezdett el velem bunkózni,mert mondtam, hogy kaja után lehet bemegyek a kínaiba körülnézni. Megnézte még fél óráig volt nyitva. Mondta na akkor most menj be. Mondtam neki akkor mindegy bemegyek majd máskor mikor több idő lesz rá. Ezen is annyira felidegesítette magát, hogy akkor minek beszélek össze vissza.

Ha a 4 fal között vagyunk, vagy utcán sétálunk kettesben vagy haverokkal akkor minden okés. Tud nagyon aranyos is lenni. Én az elején nagyon szerelmes voltam belé, de ezek egyszerűen annyira kiábránditóak,hogy már kételkedem az egészben.

2019. jan. 4. 06:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen lényegtelen, hogy férfi vagy nő. Én nőként is utálom a családlátogatásokat. De ahogy írtam, a páromért megteszem minden hétvégén is(ugyanis még mindketten szülőknél élünk, így ez elkerülhetetlen). De nagyobb családi eseményekre is mindig jön a párom, ahogy anyum, nővérem és unokatesóim párjai is mindig ott vannak az ilyen eseményeken és nem fintorognak, hanem próbálják jól érezni magukat, felnőtt, érett emberek módjára viselkednek. Látod, ilyen férfiak is léteznek, nem mindenki ragadt le egy durcis óvodás szintjén. Kéthetente 5 percbe pedig ne haljon már bele senki, vagy ha nem akar menni, akkor mondja meg a barátnőjének és nem megy. De ha neked jó egy fintorgós, flegma, kommunikálni képtelen kisfiúval együtt lenned, akkor egészségedre, csak ne panaszkodj :D

2019. jan. 4. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen,megírtad elkerülhetetlen,és nő vagy.Ezért nem tudok megérteni.

Azért egész más a helyzet ha együtt éltek a szülőkkel,szülőknél.😅

Sokan nem szeretik a másik arcâba mondani,hogy nincs kedvem felmenni ezen a héten is a nagyszüleidhez.Valószínű még sértődés is lenne a végén belőle.Lehet a srac meg 22 éves,és tényle kisfiù,akkor még a heti durca belefér?

Az nekem is mindegy,hogy Te a pasiddal minden nap vagy hétvégén együtt ebédelsz a szüleinél vagy nem.Te dolgod.Biztosan jó egy rendszeres programnak.☺

2019. jan. 4. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
#12 Felesleges vitatkozni, máshogy látjuk a dolgokat. Én nagyon gyerekesnek gondolom a pasit, szerinted rendben van. Ez az oldal arra lett kitalálva, hogy a kérdező többféle véleményt is olvashasson, aztán, hogy ebből ő mit fogad meg, az már az ő dolga.
2019. jan. 4. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Te nem fogadtad el először az én véleményem...☺ Oke.
2019. jan. 4. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
#14 A véleményedet elfogadom, csak nem értek vele egyet :D
2019. jan. 4. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
De lennék férfi, lehetnék egy durcis szar, és mindenki más hibája lenne, csak az enyém nem.
2019. jan. 4. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:
22%
#16 Nőként pontosan ilyen vagy.
2019. jan. 4. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!