Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem posztol közös képet rólunk, szégyel? Ti mennyi közös képet posztoltok a közösségi médián?
Én sem rakok fel. Minek?
Aki jól ismer minket, az úgyis tudja, hogy együtt vagyunk, a többiek meg a legkevésbé sem érdekelnek.
Inkább foglalkozz a vessző és szóköz helyes használatának megtanulásával.
Én se vagyok egy facebook ember magánéletemről semmi sincs kint. De amikor a barátnőm kirakta a közös képeinket, büszke voltam, bár kicsit túlzásba vitte.
Ha a pasid egyet se akar, akkor az inkább azért van, hogy ne riassza el a szóbajöhető csajokat...
Nekem osszesen 33 facebook ismerosom van, nem a sajat nevemet hasznalom, es nincs fent egy kep sem rolam. Neha megosztok egy-ket jo cikket, de szemelyes dolgokat nem rakok fel.
En no vagyok ugyan, de ha a parom azzal jonne, hogy "De mindenki más rakja fel a boldogabbnál boldogabb közös képeket, itt meg ott vannak épp és stb. Nekünk meg semmi, így azt is hihetik az exe is pl h egyutt sem vagyunk." akkor szepen megkernem, hogy gondolkodjon el azon, hogy miert erez kenyszert arra, hogy masokhoz hasonlitgassa magat es miert nem jo a valo vilag.
Es ki a csudat erdekel, hogy mit gondolnak az exek?
Ez kicsit erdekesen hangzott szamomra, mintha azert tobb lenne itt a hatterben reszedrol.
A párom (én vagyok a lány) évente egyszer oszt meg képeket, azt is nyaralás után, és a 90%-a városkép, tájkép, hasonlók, 1-2 van, ami közös, vagy rólunk készült. Én még ennyit sem.
Aki fontos (család) azok megkapják albumban, ha valami fontos eseményről készültek képek (a szüleinknek pl nincs is Facebook-ja), a mindennapi apróságokat, itt voltunk, ott voltunk, "de szép ez a süti/cica/ruha/én/mi ketten/akármi" meg privátban szoktam elküldeni a húgomnak, barátnőknek, akikről tudom, hogy tényleg érdekli.
0
Akiknek tudnia kell a páromról, azok mind tudnak, a FB nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!