Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem posztol közös képet rólunk, szégyel? Ti mennyi közös képet posztoltok a közösségi médián?
Kifele: nem ismerosom a fbon, igy kozos kep sincs, sem statusza beallitva.
Valosag: 4eve egyutt vagyunk,1 eve jegyesek, tapasztalom minden nap h szeret, tisztel, eloben a csaladjanak, a baratainak felvallal, buszke ra h en vagyok a parja.
Hany meg hany kirakatkapcsolatot ismerek a fbon akik eloben utaljak v le se tojjak egymast csak osszeallnak par jol sikerult foto kedveert h mutassak h minden rendben..... nekem az szamit h mit cselekszik,nem az h a fbon mit (nem) mond rolam, rolunk az ismeroseinek.... A kapcsolatunk nem attol lesz ertekes h masok esetleg irigykedve nezik a kozos fotoinkat.
" így azt is hihetik az exe is pl h egyutt sem vagyunk. "
Mit érdekel az téged?
3,5 éve vagyunk együtt, egyikünknek sincs kint családi állapot, és nincsenek közös képek sem. Az egyetlen "kép", mikor egy baráti párral elmentünk a Balatonra, és ők tettek fel egy képet a naplementéről (egyikünk se volt rajta), és azon bejelöltek mindannyiunkat.
Miért érdekel téged, hogy az exe tud-e a kapcsolatotokról vagy sem? Ettől a ti kapcsolatotok jobb/rosszabb lesz?
Többnyire egyetértek az előbbi válaszokkal, a facebook nem olyan fontos dolog...
Viszont nekem fura, ha valakit zavar, ha netán én osztok meg vele készült fotót a saját oldalamon. Az én barátom sem facebbokozó típus, de nem is okozott neki gondot, amikor én osztottam meg közös képet a saját profilomra.
"csak ritkán pl nyaralás alkalmával"
Tehát ha jól értem, akkor már vannak közös képeitek, nem? Akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!