Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem posztol közös képet rólunk, szégyel? Ti mennyi közös képet posztoltok a közösségi médián?
27-es, igen tudja. Ő is annak tart, a párjának. Ha beszél valakinek rólam, vagy amikor bemutat valakinek, akkor is úgy mondja, a párom. Bármilyen hihetetlen számodra, van ilyen.
24 voltam
Mi sem teszünk ki már közös képet. Alkalomadtán csak. Azt hiszem tavaly júliusban volt az utolsó. Nem szeretjük a face-t nagyon.
De ez, hogy valakk mégcsak nem is ismerőse a párjának, az a másik véglet. Hát akkor ki az ismerősöd? Kollégák? Arra ott a LinkedIn. Csak család? A párod nem a családod? És azt sem értem, hogy erre miért büszke valaki? Hát nem ismerősökre van az a nyomorult Facebook? A párod nem ismerős? Vagy én nem értem?!
A másik meg persze az, ha valaki kitesz a párjáról képet, az meg le akarja vetetni. Na az gyanús.
De nálatok nem ez van, kérdező, engedd el ezt a témát.
Hát ha a feleségén kívül mindenkivel töltöget fel képeket valaki, az valóban lehet gyanús, de a kérdező párja megmondta, hogy semmiféle magánélethez kapcsolható cuccot nem akar kirakni (csak munkaügyeset), szóval az kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!