Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt a fiúk, amikor én azt látom, hogy csak ki kéne gyúrni magukat, és normálisan felöltözni?
Jöttök állandóan ezekkel az instagram csajokkal, hát meg szoktam nézni a barátjaikat, nekem egyik sem kéne annyira. Finoman szólva átlagosak, nem helyesek, csak ki vannak pattintva, igényesek, és van rajtuk vagy 100 ezer forintnyi trendi ruha.
Miért nem gyúrtok és lesztek igényesebbek, akkor nektek is lenne csinos barátnőtök?
előző 76%
Neki minden nő lotyó, még a saját anyja is, már lassan olyan mint egy ház előtt ülő átkozódó öregasszony, aki mindenre morog. És akkor "én rendes srác vagyok, miért nincsen barátnőm". Jahhhh.
Te is értelmes lány lehetsz xD
Attól hogy nincs kigyúrva már nem jó csávó?
Abban egyetértek hogy stílusosnak és igényesnek kell lenni. Én az elegancia híve vagyok, de attól még más stílusban is lehet jól felöltözni. A külső megjelenés nem csak ennyiből áll. hogy gyúrd ki amagad meg vegyél fel drága cuccokat. Nem attól leszel stílusos és jó öltözködésű hogy óriási BOSS logó van a pólódon.
A kulturált megjelenés egy dolog , lehetőleg agyilag is ott kéne lenni.
örülök, hogy neked iq-ra meg eq-ra feláll a farkad, sok sikert hozzá, hogy megtaláld a nőt, akinek iq-ra meg eq-ra benedvesedik a puncija
13-as, neked meg egy szóval nem mondtam, hogy ne legyen stílusa, írtam hogy legyen IGÉNYES, nálam az valahol részhalmaza a stílusosságnak...
kivételesen egyetértek legrosszindulatúbbal, álszentek vagytok
Senki sem jön össze olyannal, aki kicsit sem tetszik neki...
Nem a márkás ruháktól lesz valaki igényes. Nem mindenki teheti meg, hogy százezrekért vesz ruhát. Van, aki örül, hogy el tudja tartani magát. Gyúrós résznek viszont igazat adok, mert érdemes rászánni az időt, vagy valami sportra. Annak ellenére, hogy nekem nyögvenyelősen megy a dolog.
Az ilyen kis instagram csajokat kitenném a nagyvilágba, hogy éljenek meg egyedül, ne anyuci, apuci támogatásával, aztán lehet visszafogottabbak lennének.
Van a "csöves", "kicsit sem tetszik neki" meg a "100 forintnyi trendi ruha" között valami? Vagy már megint nem látunk tovább a végleteknél?
Rosszabb ember vagyok, ha nem trendi, csak simán átlagos ruha van rajtam?
Mit tegyen az aki viszont nem gyúrhat? Orvosi vélemény, hogy ne, ha nem akarok nagy műtéteket és nyomort.
Ja, szerencsére ugranak a lányok a vékonyakra, jó korba születtem.
Az elegancia szerintem is kell, de az meg csak akkor áll jól ha belül is elegáns vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!