Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te szakítanál ha már 2x...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szakítanál ha már 2x osszeveszés után haza megy a párod pedig együtt laktok?

Figyelt kérdés
A barátom 28 éves, második alkalommal csinálja meg, hogy ha meg bántom valamivel haza megy a nagyijához ahol régen lakott. Idáig úgy gondoltam 3.alkalomnál többet nem jöhet vissza, de lehet már ezt sem kellett volna hagyjam. Mert azt hiszi ha ő ott én itt majd nem veszekszünk, de szakítani na azt nem akar, csak túl egymásra nőttünk szerinte. Egyébként újév másnapján szerinte úgy bántam vele mint aki legalább egy házat fel gyujtott. Az előzménye az, hogy külön töltötte azt a napot tőlem amit még ígért, hogy együtt töltjük de ő le mondta és elment a barátaival, én pedig másnap hozzá sem szóltam, emiatt ment haza. Már második éjszaka van külön, és én nem fogom fel hívni. Én is gyerekesen viselkedtem, hogy nem szóltam hozzá de ez nekem nagyon sok, amit most művel!

2019. jan. 2. 21:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%

Ez a bunkó vagyok és hozzá se szólok a másikhoz jelenségnek neve van az angol pszichológiai zsargonban: "silent treatment". Végtelenül gyerekes dolog, nekem is volt benne részem, nagyon fáj annak, aki kapja. Kicsit gondolkodj el magadon, mert szerintem is nagyon éretlenül kezeled a dolgokat.

30N

2019. jan. 3. 06:18
 12/27 peca1000 ***** válasza:
82%

Szóltál volna nagyapádnak, hogy máskor mentek, mert közbejött valami!

Ja, hogy ez eszedbe sem jutott!

A pasid is hülye, hogy minden vita alkalmával hazamegy.

2019. jan. 3. 08:24
 13/27 A kérdező kommentje:
Most már úgyis mindegy.. Akármit is tettem volna. Ha szeretne alapból el se ment volna úgyhogy ez azthiszem már tárgytalan..
2019. jan. 3. 08:35
 14/27 anonim ***** válasza:

De most nem èrtem. A kèrdèsedben azt írtad azèrt töltötte külön a napot, mert a barátaival ment el. A kommentedben meg hogy az apjának ment segíteni. Akkor most melyik, mert nem mindegy.

Èna azt gondolom, hogy persze a te viselkedèsed se volt helyèn való, de az, hogy oroblèma megoldás helyett ő elmenekül, az mèg inkább gáz. Ilyen szitukban szerintem mindenhol elő fordulnak, hogy nèha valaki zokon vesz valamit, ès nem szól a másikhoz. Szèp lenne, ha erre az lenne a megoldás, hogy kalap,kabát..

Ès az sem mindegy, hogy kommunikálta felèd a megváltozott programot. Mert el lehet normálisan is mondani mi törtènt, mièrt menne máshová, meg lehet úgy is, hogy csak hanyagul oda veti, menj egyedül, mert más dolgom akadt. Mert teljesen más èrzèst kelt az emberben.

Őszíntèn szólva nem èrtem, mindenki tèged támad, hogy házisárkány vagy. Persze neked is máshogy kellene. De nekem a párod viselkedèse nagyon nem tetszik. Menekül a problèma megoldástól, magától eltaszítva a felelőssèget. Mert kölcsönösen megbántottátok egymást, mègis azután, hogy elment, már te kèrsz bocsánatot, te pitizel neki, te leszel egyedül a "bűnös", a te "sèrelmeid" meg már nem èrdekelnek senkit. Olyan, mintha pluszba bűntetni akarna azèrt, mert valamin meg mertèl sèrtődni. Ès èn ezt nagyon nem tartom normálisnak. Èn már biztos nem hivogatnám a helyedben. Ha lenyűgözött, ès hajlandó normálisan megbeszèlni, akkor majd jelentkezik. Ha meg nem, maradjon is ott ahol van.

2019. jan. 3. 08:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Lenyűgözött-->lenyugodott akart lenni.
2019. jan. 3. 08:58
 16/27 anonim válasza:
52%

Én teljes mértékben igazat adok neked.

A sógorom is ezt csinálja a húgommal.

Valamivel megbántja és akkor még neki áll feljebb.

Ő is már hazament a szüleihez pedig 2 éve házasok. :)

És még gyerekük is van.

Persze nagy könyörgések árán vissza jött.

2019. jan. 3. 09:22
 17/27 anonim ***** válasza:
49%

Én is megértem a Kérdezőt, mindamellett, hogy a durci valóban nem segít semmin,sőt. De az a helyzet,ami ezt kivàltotta,azon szerintem az sem segített volna,ha normálisan kezeli! Pàrja se ajánlott kompromisszumot! Nekem is rohadtul tudott fájni,ha nagy ritkán meg volt beszélve egy program,ami ráadásul nem is önös érdek, hanem családi és utána bármi kifogással le lett sz@rva. Legyen már ugyanaz a fontossági sorrend. Elsősorban az legyen a fontos,aki a Párom, plusz akinek már korábban ígértem valamit és az ebben a helyzetben kettő és ugyanaz.

Arra kíváncsi leszek mit mond, hogy szerinte hogyan kellett volna kezelned a helyzetet!? Majd írd meg!

2019. jan. 3. 09:45
 18/27 anonim ***** válasza:
33%
A helyében szakítanék veled. buta vagy, bunkó, lelketlen, primitív és igen érzelemszegény.
2019. jan. 3. 10:29
 19/27 A kérdező kommentje:
#14-es, azért úgy írtam a kérdésben mert szólt a barátainak menjenek át vele az apjához segíteni mert akkor még nem tudta mennyire tört össze az autó.. Bocsi érte.
2019. jan. 3. 11:23
 20/27 A kérdező kommentje:
#18as miért is tartasz engem ennyire rossz embernek??
2019. jan. 3. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!