Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nevelöapja" volt. Nagyon "gáz"?
A jelenlegi párom (aki már több mint fél éve megkérte a kezem és minden rendben van közöttünk) a legjobb barátnöm anyukájával "járt".Kb egyhétig tartott de nem szerették egymást meg semmi ilyesmi csak a sexröl szólt.Tehát ugymond a volt nevelöapjával fogok összeházasodni:S a párom amugy 26éves.
Egyik rosszakaróm ezt megtudta és folyton ezt vágja a fejemhez.
Számit ez valamit?nem is szerették egyást.
Kéne h ezmiatt fájjon a fejem?
Tudom csak nem találtam rá job kifejezést.esetleg ugy h az anyja szeretöje volt vagy nem tom:S
Amugy az igazi apukája meghalt.
Nem dehogyis.Már h szakitanék?Mint irtam már rég megkérte a kezem.
CSak néha elöjön és olyan szar érzés:S
Gondolom nem 13 éves vagy ha már el vagy jegyezve.
Ahhoz képest elég nagy gyökér vagy.
Nem nem vagyok 13 éves!!!
De gyökér sem vagyok.NE tegyél olyan kijelentéseket egy emberre akit nem is ismersz.
NEm azért kérdztem h le..sszatok.
Engem zavarna,azért mert hajlandó ilyesmibe belemenni,hogy szexkapcsolat,jó 26 éves és felnőtt meg pasi és stb,de most hirtelen" akkor megkomolyodott,eljegyzett és már minden oké??
Ha úgy érzed ő az igazi és ő is ezt érezteti veled,akkor ne érdekeljen más véleménye,de a gyűrű nem bizonyíték még semmire,hogy ő komoly kapcsolatra alkalmas"...
Ne haragudj,ha megbántottalak vele.
23/L
Ezmár több kb 5éve volt.és bisztos h nem ilyen már.
Ismerem és nagyon szeret ahogy én is öt.bármit megtenne értem és ez kölcsönös.Biztos h már nem ilyen.
De akk is néha elöjön föleg ha az anyujával találkozok vagy vmi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!