Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az ha egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egyre jobban szeretem, egyre nyitottabb vagyok az ágyban is, akkor lelépnek?

Figyelt kérdés
Mindig addig kellek csak, mig tartásom van, gátlásaim, de ahogy komolyabb a kapcsolat, kimondjuk hogy szeretlek, összebujva filmezünk, tudom a szexet élvezni is, többmindent engedek, onnanstol elhidegülnek.
2018. dec. 28. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:

Legutobbi barátom szüleinél is probáltuk pár napig (ő erőltette), bujos volt ő is, ezsrszer mondta szeret imád, a szex szenvedélyes, változatos, erre lelépett.

Azt mondta olyanok miatt mert gyerektervezesnel azt mondtam nem csak cseléd akarok lenni baba mellett szabadság is kell majd, ilyeneket rámdobált hogy ezért elhagy

2018. dec. 28. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem lehet bele látni egy pasi agyába sem, de ezek szerint még csak éretlen gondolkodásúakkal sikerült össze jönnöd....

Pasikánt írom.

2018. dec. 28. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez valóban nagyon frusztrált megfogalmazás volt.
2018. dec. 28. 19:24
 4/4 Ollókezű Edward ***** válasza:
93%

"Azt mondta olyanok miatt mert gyerektervezesnel azt mondtam nem csak cseléd akarok lenni baba mellett szabadság is kell majd, ilyeneket rámdobált hogy ezért elhagy"

Hagyjon, majd találsz olyat is, aki embernek néz, és tudomásul veszi, hogy neked is vannak igényeid. Azt azért tudni kell értékelni, hogy nőként magunkat feladva gondoskodunk második eljöveteleikről.

2018. dec. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!