Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egyre jobban szeretem, egyre nyitottabb vagyok az ágyban is, akkor lelépnek?
Legutobbi barátom szüleinél is probáltuk pár napig (ő erőltette), bujos volt ő is, ezsrszer mondta szeret imád, a szex szenvedélyes, változatos, erre lelépett.
Azt mondta olyanok miatt mert gyerektervezesnel azt mondtam nem csak cseléd akarok lenni baba mellett szabadság is kell majd, ilyeneket rámdobált hogy ezért elhagy

Tudom, hogy nem lehet bele látni egy pasi agyába sem, de ezek szerint még csak éretlen gondolkodásúakkal sikerült össze jönnöd....
Pasikánt írom.

"Azt mondta olyanok miatt mert gyerektervezesnel azt mondtam nem csak cseléd akarok lenni baba mellett szabadság is kell majd, ilyeneket rámdobált hogy ezért elhagy"
Hagyjon, majd találsz olyat is, aki embernek néz, és tudomásul veszi, hogy neked is vannak igényeid. Azt azért tudni kell értékelni, hogy nőként magunkat feladva gondoskodunk második eljöveteleikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!