Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit gondoljak és ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timics92 kérdése:

Nem tudom mit gondoljak és ki a legnagyobb hibás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Próbálom minnél rövidebben leírni. Pàrom nagy szomorúságára Németországba ment 1.5hónapig. Szépeket irt voltak féltékenységei de szépeket és szerelmesen irt. Igen úgy jött össze hogy a nagyszülőknél voltunk napkat. De utolsó 2 hètben nem mentem. Ugy jött össze, hogy mielött jött előző hétvégén ott voltunk szombat délután jöttünk igaz esett a hó sötét volt. Felhívott, hogy hazaértünk e már mondtam nemsokára otthon vagyunk. Mondtam esik a hó is lassan haladunk úton vagyunk már majdnem a lakótömbnél. Azt mondta menjek haza mert ennek így értelme nincs, hogy ilyem időben is kiteszem ennek a gyerekünket a szüleim miatt. Anyu jött velem halotta. Hát én hazajöttem a szüleim lakásába vissza ami 20kmre van. Azt mondja nem gondolta komolyan csak hátha megijedek és felfogom hogy sok amit csinálok hogy szüleimhez mindegy milyen az idő megyek és napokat ott vagyok. Igaz hogy olyankor itt vagyok napokra és az is igaz, hogy olyankor nem igazán jut időm keresni hívni, vagy írni neki. De nem értette meg hogy fáradt vagyok és eltelik a nap elvagyok a szüleimmel és a kisfiammal is foglalkozni kell. Abban igaza van amikor nem vagyok a szüleimmel van időm irni neki tudunk messengeren kamerázni. Haza èrt addigra én szüleimnél voltam vagyok. Apu anyu azt mondja hagyjam békén. A fiam apja azt mondja nem úgy gondolta nem akarta hogy elmenjünk. Az igaz minden pénz hazaküldött nekünk előtte mielött azt mondja menjünk el akkor ha nem bírok mostmàr felnőni mert egyik kapcsolatban sem megengedett az hogy nélküle menjek és nélküle legyek ott több éjszakát! Nagyon bánja az biztos. De én már nem tudom mit tegyek hazamenjek vagy maradjak a szüleimmel. Igaz nem várta semmi mikor hazaért se pénzt nem hagytam neki sem pedig ételt. De úgy vèltem megérdemli. Szerintetek hogyan kellene? azóta nem voltam nála csak ő jött de nem jöhet be a házba sem az udvarba. Elmondta sajnálja az élete értelme vagyunk és engedjem meg hogy mellete enyhüljek meg ne pedig külön. Nekem a válaszom az volt nem nem megyek vissza. Igaz szeretem de hibázott. Mióta itt vagyok nem hívtam nem kerestem csak ő napi többször is. Szerintem Ő a hibás mere elküldött. Szerinte meg együtt kellene lennünk és együtt megoldani mert semmire sem jó ha külön vagyunk és nem lehet annyi hét után sem velünk.
2018. dec. 24. 17:14
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
az a baj hogy szerinte családkomplexusom van! es az hogy elzavart karacsony elott! és ugy tesz hogy a kisfiaval a korházbol egyenesen anyamekhoz vittem egy szobaba a szuleimmel de miert nem jött utanunk hivtuk oda segítettek! szuloszobaba nem jott be mondvan szives es nem is birja a vert ott halt volna meg! ezek is elfogadhato dolgok tole?
2018. dec. 24. 20:17
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Timike, nagyon gyerek vagy még!

Szerencsétlen pasi!

Szépen kihasználtad, pedig ő elfogadott téged minden szőrszáladdal együtt. Gondolom melyik népcsoportba tartozhatsz... Náluk szokás a férfiak lenyúlása. Undorító és írástudatlan vagy!

2018. dec. 24. 21:19
 23/41 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok! Nem roma. Pàromban van nem tatadom valamennyi! Minden szörszàlammal? Nem tehetek róla! Nehogy már én legyek a hibás normálisak vagytok? Gyerekkel küld el azért mert 2 éjjelt a szüleimnél voltam az előtti héten mielőtt jött? Előtte meg persze hogy viszem a gyereket hisz szereti a nagyszüleit!
2018. dec. 24. 21:23
 24/41 amandacica ***** válasza:

Amit én kivettem mind a 2 fél részéről! Igaz neki estem màr sokadjára mire megértettem! 17évesen kiraktak otthonról! Befogadott téged! Azok ellenére veled volt, hogy olyat mondtàl, hogy azt akit annyira védesz szülő kikezdett veled! Ha igaz hanem köpd le magad!

Kirakott nem szép dolog tény és való! De miért ember miért??? Mert szültél egy gyerelet neki és elvitted tőle inkább a szüleiddel voltál gyerekestöl mint vele első hetekben!! Nő vagy te? Anya vagy te?? Hm kérdezem milyen ember az aki fogja megszületik a baba és elmegy a kórházból azonnal 20km-re!! Mit érezhetett szegény pasi! Vagy amikor hazament a munkábol és te vasárnap a hét utolsó napján estére mentél haza! De azt nem úgy, hogy azon a napon mentél el hanem előtte jópár nappal! Csodálkozol valamin? Éhezett csak nektek jobb legyen! Elment tőletek csak neketek jobb legyen! Most meg eszitek a pénzét és nem volt elég, Németországba éhezett mert ràtok költött azok ellenére, hogy minden fizetését neked küldött el! Igaza van akkor ha elakart volna hagyni akkor csak ad valamennyit a pénzből! Megbocsátotta elvitted a fiàt melölle ezek utàn folytattad 2.5 éves a kicsi és ha màr első heteiben elszakítottad az apjától utàna màr nem és ez egy házasságban vagy csak éllétársi viszonyban sem elfogadott sem gyerekkel sem gyerek nélkül! Lehet pasizol azért mész napokra!

Az meg csak hadján, hogy éhezett kint de most otthon is szegény! Lányok írjàtok màr meg jó vagy rossz ez a férfi? mos főz takarít jól keres!Eltudja tartani szépen a családját! Annyi az egyetlen bűne, hogy minden estét minden reggelt melletetek szeretne tölteni! Elfogadja azt is hogy hébe hóba szőrösebbek vagytok ott ahol csak a férfiak?! Ezt érdemli?! Széthajtja magát a családjáért és cserébe kap magányos éjjszakákat nem törődömséget mégis ugyan úgy harcol érted! Azt hiszem komplexusod van a csaladod felé vagy van pasi a képben máskülönben nem mennél most is mellete lennél szent estén mivel nem ezt érdemli! Akármit is írt mérlegelned kellet volna, hogy akkor valóban nem így tesz! nem pedig hazafutni. Szerintem is rád akart ijjeszteni hátha majd fejhez kapsz és leszàllsz a szüleidről mostmàr! tönkre tettétek szegényt mert nem ő volt fontos hanem a csalàdod. Büszkék lehetettek magatokra családostól! És az én véleményem g...talan egy el b... család vagytok te és a szüleid a testvéred. A kisfiúnak meg az apja mellet lenne a helye nem melletetek! Jólenne ha nála lehetne! Igaza van szüleidhez tudtadd vinni hozzá nem vitted milyen ember lehetsz..

2018. dec. 24. 21:51
 25/41 amandacica ***** válasza:
100%

Sajnálom a pasit mit érezhet most. Szent estén nekem is egy ilyen életképtelen nőnek kell olvasnom azt amit Ő meg a csalàdja kreált!!!!

Boldog békés ünnepeket minden kedves kommentezönek!

Bízom abban, talál minnél gyorsabban a sràc egy rendes szép és érte odaadó lányt aki tiszta szívből szereti mert megérdemelné 10 év után!

2018. dec. 24. 21:59
 26/41 amandacica ***** válasza:
100%

kimaradt.. szerettem volna egy példát irni! Megkérte a lányt, hogy ne aludjon otthon! most a lány nem érti mit miért! Nem bírtál elszakadni a szüleidtől ezért! Nem szabadott volna még csak a gondolatodban sem legyen az, hogy otthon kellene éjjszakázzál pláne nem ekkora kis távnál és szinte hetente!!

Édesapádtól hányszor halhattad amíg az én kenyeremet eszed amíg az én házamban!!

Ő meg csak egyetlen egyre kért amire szerintem egyetlen anyàt egyetlen feleségtől sem kellet kérni senkinek rajta kívűl: ne menj màr legyél velem a szabad időmben, ne aludj a szüleidnél, ne vidd el a kisfiamat had töltsek vele veled időt! Filmezzünk!

A s.e.x.-ért is könyörögni kellet neked? Szegény srác mintha egy semmi lett volna neked. Fhu neharagudjatok nem szokásom de ezt a senkiházi lányt máris utálom!

2018. dec. 24. 22:19
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Érthetetlen katyvasz. Kérlek tanulj meg értelmesen fogalmazni és használni a vesszőket. Addig képtelenség, hogy bárki segítsen.
2018. dec. 24. 23:14
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

A párodnak van igaza. Gyerek vagy még. Egy család vagytok, nem értem én sem mit dekkolsz állandóan az őseidnél. Pláne ha hazajön a párod, nulla kaja, hideg lakásba, helyedben elsüllyednék szégyenembe.

Cserébe ő meg a fizetése kb 95%-át hazaküldi, ami nem kevés, te meg sajnálod tőle? Elvered magadra (parfüm meg fülbevaló), meg a gyerekre, azt mondd, a többi százezer, vagy annál is több az úgy hova is lett?!

Nőj fel!

30N

2018. dec. 24. 23:30
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, mert úgy írsz mint egy fogyatékos! Anyuci szoknyájáról meg szakadj le, mert nem egy gyerekes, családos asszonyhoz illő ez amit művelsz. Már saját családod van ember! A férjed mellett lenne a helyed.
2018. dec. 24. 23:38
 30/41 A kérdező kommentje:

#28 hideg lakás üres hűtő... elküldött azt írta ha nem növök fel nem szakadok le anyucika apucikától menjek haza megkaphatom anyucit apucit magamnak! mert nem nézem a fiam lebetegítem undorodik tőlünk amit mi csinálunk stb.. ezek után szép hogy nem sütök neki mire jön! 95% lehet haza küldte de elment kajára! gyereke van!!! 85ezer volt a novemberi és decemberi lakástörlesztő és reszi! 390.000ft maradt ebből még pelenka innivalók a kisgyereknek játékok ruci a gyerekemnek! Nem kell sajnálni mert jan. 10.-én megkapja a decemberi fizetését. Karácsony előtt mond ilyet küld el.. felháborító és elfogadhatatlannak tartom! Azt nem tudtam, hogy nem lesz nála pénz! Azt meg nem kértem tőle, hogy vegyen 19db táblacsokit 3monstert 1 dr peper energiatalt 1 nutellát 2 csomag m&m 2 csomag sckitles 1doboz leon zabpehely 1csomag

schoko bons 1 partfüm 2db verdás párna 2sb fehér twix 1 nagycsomag sima twix egy hatalmas kinder tojas 2db 100grammos kinder tojás egy kis játék busz 8csomag gumicukor haribo.. nem kértem azt sem hogy ez miatt ne egyen 2 hétig kint!

#29 miért ne lehetnék a szüleimmel ha nem volt velünk? Lettem volna 4 fal közt?

2018. dec. 25. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!