Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem olyan gyenge (irodai munkát végez), hogy minden évben nekem kell a fát befaragnom a talpába, hogy tiszteljem így benne a férfit?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:51
11/21 anonim válasza:
Bár ez egyénfüggő, de én azt gondolom, egy férfit nem csak azért lehet tisztelni, mert be tud faragni egy karácsonyfát.
12/21 anonim válasza:
Ennyire nem lehet gyenge egy férfi, hogy egy fenyőt ne tudjon belefaragni a karácsonyfa talpba. Vagy ti bükköt, vagy tölgyet használtok karácsonyfa gyanánt, a legkissebb konyhakéssel nekiállva? :)
13/21 peca1000 válasza:
Műfenyőt kell venni, ahogy mi is.
Nem kell faragni :)
14/21 anonim válasza:
Mondjuk én nehezen hiszem el, hogy egy férfi ne tudjon annyit faragni egy nyers fenyőn, hogy belemenjen a talpba. Odaadnám egy 13 éves kislánynak, hogy itt van kislány, legózd össze ezeket, az is megcsinálja.
15/21 anonim válasza:
Pedig tele van a baleseti ilyenkor baltasérült családfőkkel.
16/21 anonim válasza:
Jó, tegnap nekem is belement a fűrész foga az ujjamba, ahogy egy ott kissebb bütyköt vágtam le, kigrott a fűrész. Az is csak azért mert álltak felettem, aztán a "kezed el ne vágd, vigyázz" addig mondogatták, hogy meg is történt. Bár lópikulányi sebet sem ejtet, kicsit megmostam, betadin, sebtapasz, aztán folytattam a faragást.
18/21 anonim válasza:
A kérdésben még az van, hogy minden évben, utána meg azt írod, az ideit leszámítva mindenki máshol karácsonyozott?
Kamázol össze-vissza.
19/21 anonim válasza:
Nem tud befaragni a férjem egy karácsonyfát.......bjühühühühűűűűű...Hogy tiszteljem benne a férfit....bjühühühühhűűűűűűűűűű.
Lehet a férjed azért nem akarja megcsinálni,mert már ő is inkább a férfit látja benned és nem nőt.
20/21 anonim válasza:
Vagy csak lusta megcsinálni, és rád tolja, mondván, hogy ő "nem tudja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!