Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem olyan gyenge (irodai munkát végez), hogy minden évben nekem kell a fát befaragnom a talpába, hogy tiszteljem így benne a férfit?
A házasságotok előtt hogy láttad benne a férfit?
Vagy csak örültél, hogy vki végre elvesz?
Nem számított, hogy egy muja, férfiatlan, csak legyen végre egy gyűrű az ujjadon, amit mutogathatsz, meg lehet asszonyneved, hogy azok is tudják - elkeltél, akiket nem is ismersz?
Boldogtalan vagy, de sebaj, mert férjhez mentél, igaz?
Mert ezt várja el a társadalom meg a család?
Hát akkor edd meg, amit főztél.
Én még csak férfi sem vagyok... :D
De tök jogos. Gondolom nem volt egy Adonisz előtte sem.
Akkor tudtad tisztelni?
Jezusom... már ne haragudj de ez nagyon gáz.. nem attól lesz a férfi ,férfi hogy a fat bele faragja a tartóba. Komolyan ilyen nevettseges dolog miatt nem tartod férfinak? Én is meg szoktam csinálni . Nem lesz tőle semmi bajom.
Sehol nincs jogszabályba írva hogy ezt csak a férfi teheti meg. Az eszem megáll. Nem tudok egy férfit azért tisztelni mert erős. Nekem ez édes kevés hozza. Amugy is egyenrangúság van. Tudom hogy a párom nem tudja megvsinalni akkor meg csinalom én. Ettől nem lesz kevésbé férfi a szememben.
N24
Akkor is kamu!
Az elmúlt években talán erősebb volt?
Segíts inkább a szüleinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!