Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok, egy 42 éves férfival ismerkedem. Átlagos egzisztenciával rendelkezem, irodai munkát végzek, ő a sportban érdekelt, elég magasan kvalifikált. Szerintetek működhet? Részletek lent
Én egy ève lettem túl egy 6 éves kapcsolaton a fősulis szerelmemmel, meggyászoltam és lezártam a dolgot, ő néhány éve elvált, egyedül él, van két gyereke.
Kedves, jó humorú, férfias, intelligens, és tetőtől talpig úriember.
Szerintetek van értelme belevágni ebbe a kapcsolatba?
Egy ilyen helyzetet több irányból is meg kell világítani, hátha akad olyan válasz is, ami ebben a kérdező segítségére lesz. Nyilván nem velünk akarja eldöntetni.
Kérdező, önmagában ez a korkülönbség még nem ok arra, hogy kizárd a kapcsolat lehetőségét. Sokkal inkább számít az, hogy a jövőbeni terveitek mennyire összeegyeztethetőek. Gondolok itt a gyermekvállalásra, ugyanis feltételezhetően te hamarosan szeretnél, neki már van kettő, mire oda jut a kapcsolat hogy belevágjatok, ő 45 lesz.
Ezen felül számít, hogy mennyire passzoltok össze, hogy az érdeklődési körötök eléggé egyezik-e, stb.
Ezzel együtt tudom, és a leírásod alapján te is tudod, hogy igen vonzó egy érett férfi udvarlása. Gondold át, hogy néhány év múlva, mikor az érett férfi még érettebb lesz, akkor is meg tudsz-e majd ülni mellette, elvègre te jóval fiatalabb leszel.
Ettől eltekintve működhet a dolog, de a buktatókat nem árt előre mérlegelni.
Későbbi probléma lehet gyerekvállalás, volt feleség és 2 gyerek konfliktuslehetőség (főleg, ha neked is lesznek majd gyerekeid). Továbbá érdmes belegondolni, hogy 10-15 év múlva is vonzódnál-e vajon hozzá, amikor ő 52, te pedig 38 éves leszel. Érdemes átfutattni, hogy szexuálisan vajon rendben lesz-e így, mert bizonyos kor felett már nem biztos, hogy minden úgy működik egy férfinál.
Nagyjából ezek lehetnek gondok szerintem. De, ha a helyedben azért alaposan mérlegelnék, nem hinném, hogy ide is véletlenül tetted ki a kérdést. Ha annyira magával ragadott volna, akkor biztos nem gondolkodnál ennyit ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!