Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy egy alacsony pasi csak kivételesen vonzó személyiséggel/egzisztenciával tud meghódítani egy nőt?
"dagadó hosszú izmos végtagokra, "asztal területű" masszív felsőtestre (amihez jó pipiskedni és szex közben simulni) illetve a méretes férfias vonásokra"
Fuj. Inkább legyen alacsony, de sovány, szálkás.
Nem vagyok sem magas (174cm), sem izmos nem voltam soha(sportos igen), és mégis nem egy nő volt, aki elég szenvedélyesen széttépett :P
Ja és kocsim sem volt, pénzem is csak annyi, hogy normálisan éltünk, nem tudom még milyen férfi hiedelmet kell eloszlatnom.
Az egy más kérdés, hogy sokkal ritkább az ilyen nő, de annál nagyobb kincs.
Alapjáraton sokkal többet számít szerintem a személyiség, illetve a férfias viselkedés. Bár tény hogy a náladnál magasabb lányoknál többet nyomhat a latba, hogy náluk alacsonyabb vagy.
Lehet nem jó módszerrel csajozol. na meg ha azt sugárzod, hogy "egy alacsony törpe vagyok, a kutyának sem kellek" azt is megérzik.
jaaaj! Ez csak egy ürügy h miért ne gyarapitsa magát , fejlődés tanulás egzisztencia öltözködés, kinézet témában..minek úgyse lesz. Pfff.
Igaz, de van kivétel, ha tesz érte van esélye, minél jobbra fejleszti magát, ha nem tesz érte 0% esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!