Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tenyleg vegzetes hiba?
A lenyeg: van egy egyetemi baratnom, akivel sokszor akartunk mar bulizni menni, es most a pasijaval meg vele mentem volna. De a lany beteg lett, ezert ketten mentunk el a baratjaval a koncertre, aztan a vegen ugy alakult hogy nala is aludtam, de kulon szobaban. (Ketten voltunk a lakasban, a lany videken van a szuleinel.)
A baratom azt mondja, hogy csalodott bennem, amiert ezt tettem, es hogy ez nem fer bele kapcsolatba. En nagyon szeretem ot, de ugy gondolom igazabol semmi rosszat nem tettem, persze igy elmondva "ittasan ott aludtal egy pasinal" gazul hangzik, de a pasi a baratnommel jar es akkor se kezdtem volna vele semmit soha ha nincs baratom, baratno pasija mindig tabu...
"Es meg azt is hozzatennem, hogy tok mindegy tudatosan hogy akar hozzaallni a dologhoz, ha a tudatalattija mas legozgat ossze ejszakankent a fejeben, legfeljebb csak nyelni tud, es belul eszi a mereg."
Ha valóban így érez a kérdező barátja, akkor nagyon tudom sajnálni, mert komoly (ön)bizalmi problémai vannak.
Én nem értek egyet a 42 éves férfival, szerintem nagyon eltúlozza.
Kapcsolatok megcsalásokat, megalázásokat, veréseket túlélnek (sajnos), akkor egy ilyen semmit nem kell felfújni.
Ha a barátod nem tud ezen túllépni, akkor azt is tisztelni kell, viszont akkor nem vagytok egymáshoz valók, mert te sokkal jobban bízol a társadban, mint fordítva. Nem baj egyik sem, csak nem passzoltok össze ebben az esetben. Nem is baj, ha kiderült.
Az ilyesmit simán meg lehet beszélni egy jó kapcsolatban, és meg lehet beszélni, hogy a jövőben ne legyen ilyen, ha a másikat annyira zavarja.
"Es a barataim kozott sincs senki aki legalabb tenyleg a haveri koreben ilyesmit tenne. " - aha mert szerinted a kedves barátaid rögtön azzal kezdik félreQrás után, hogy elújságolják neked?
"Szar emberek a barataitok ha nalatok van ilyesmi." - Na tessék, máris kibukott a kis tündibündi kérdezőből a köpködő, rosszindulatú némber...
Én egyetértek a 42 éves férfival.
Itt nem arról van szó, hogy más kapcsolatok mit élnek túl vagy mit nem, és hogy önbizalomhiányos-e a pasi vagy sem.
Itt arról van szó, hogy most bizalmi törés keletkezett az egyik félben, mert akárhonnan is nézzük a leányzó nem szólt előre a barátjának, hogy hogyan alakul majd az este. Értem itt azt, hogy ha írogatott neki részegen, hogy de szereti, leírhatta volna azt is, hogy kicsim nem tudok hazamenni csak a barátnőm pasijához, nem gond? De ezt nem írta le.
A barátjának többet között ez is problémája lehet. És akármit mondtok, ez bizalmi törés, és mi történik ezután? Ha megtörik a bizalom egy párkapcsolatban?
Én nem gondolom, hogy végzetes hiba ez, de helyre kell hozni. És soha többé ne tegyél ilyet kérdező.
Ui.: Azért mert valakinek más a véleménye, még nem kell lepontozni, attól mindegyik válasz lehet ugyanúgy hasznos. Mind segíteni akarunk a kérdezőnek...
En nem pontoztam le senkit, kivancsi voltam masok is olyan szornyu dolognak tartjak-e ezt, mert en most oszinten szolva nem ertettem egyet a baratom ilyen merteku kiakadasaval, de megertem es tobbet nem lesz ilyen.
Btw meg nem kopkodtem semmit, az nem baratsag ahol igy atbsszak a masikat es igen, ha igy van akkor szarul valasztottal baratokat. Ebben mi a rosdzindulat? Ez teny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!