Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tenyleg vegzetes hiba?
A lenyeg: van egy egyetemi baratnom, akivel sokszor akartunk mar bulizni menni, es most a pasijaval meg vele mentem volna. De a lany beteg lett, ezert ketten mentunk el a baratjaval a koncertre, aztan a vegen ugy alakult hogy nala is aludtam, de kulon szobaban. (Ketten voltunk a lakasban, a lany videken van a szuleinel.)
A baratom azt mondja, hogy csalodott bennem, amiert ezt tettem, es hogy ez nem fer bele kapcsolatba. En nagyon szeretem ot, de ugy gondolom igazabol semmi rosszat nem tettem, persze igy elmondva "ittasan ott aludtal egy pasinal" gazul hangzik, de a pasi a baratnommel jar es akkor se kezdtem volna vele semmit soha ha nincs baratom, baratno pasija mindig tabu...
"A barat pasijara/csajara sztem nem nyomul ra senki. "
Te kis naiv.
most ebből tanul a kérdező, még fiatal.
egyáltalán nem történt végzetes hiba, ezt még bőven helyre lehet hozni.
bocsánatot kell kérni, és kész. és tanulni az esetből.
mindegy, hogy neked mondjuk belefér az értékrendedbe, de ha a barátodnak nem, és szereted őt, és szeretnéd folytatni a kapcsolatotokat, akkor engedned kell ilyesmiben. Nem mindenben, de szerintem ez egy olyan dolog, amiben tisztelni kell a másik igényeit/kérését.
Ha párom van, nem alszok más pasinál, kivéve ha a tesóm vagy az apám. Ennyi. Ezen nincs mit túlmagyarázni.
Megértem a barátodat, hogy kiakadt...
Egy ilyen nálam se férne bele a párkapcsolatba, ha a barátom más lánynál aludna, vagy nála aludna más lány.
Ráadásul ahogy a leírásodból lejön, nem is szóltál a barátodnak előre, hogy úgy alakul az este, hogy más pasinál alszol.
Hat, nehez erre mit mondani. Tipikusan a nem eleg artatlannak lenni, annak is kell latszani. Minimum kellett volna egy harmadik ember is, hogy ne vetuljon rad arnyek. Vegzetes hiba akkor volt, ha a baratod ugy erzi eljatszottad a bizalmat, ez pedig igen durva hazardjatek szituacio volt. Sot tovabbmegyek, ha most a baratod ideirna ezzel a storyval az o szemszogebol, 10-bol 10-en javasolnank neki, hogy lapat.
Komoly tores ez egy kapcsolatban, meg akkor is, ha tovabbra is bizalmat szavaz neked. Ha beindulnak a negativ gondolatok benne, akkor egyszer majd a derult egbol villamcsapaskent fog erkezni a szakitas, es ez lesz az a pont, amihez kotni fogja, hogy mikor romlott el minden. Elegett a bizalmi toke jelentos resze.
Igazabol mindig probalok valami tanaccsal szolgalni, de most otletem sincs, hogy ezt hogyan lehetne kikoszorulni. Talan probald meg a baratnodet es pasijat kozeli baratkent bevenni a mindennapi programjaitokba, ha folyamatosan latja, hogy ok nagyon egymasra vannak kattanva, talan megnyugszik.
De tovabbra is mondom ezt csunyan elrontottad, ha elkezdesz a kedvebe jarni, akkor azert leszel gyanus, ha nem, akkor azert. Olyan helyzetbe hoztad, ahol mar barhogyan is dont, minden rossz lesz.
42F
A barat pasijara/csajara nem nyomul ra senki dologban ketelkedoknek: persze, nyilvan tudom, hogy van ilyen, de nem az en barataim kozott, es en sem tennek soha ilyet, nem csak barattal de kb ismerossel se, eleve foglalt emberrel en sosem kezdek.
Es a barataim kozott sincs senki aki legalabb tenyleg a haveri koreben ilyesmit tenne. Szar emberek a barataitok ha nalatok van ilyesmi.
Kerdezo. Semmi okom arra, hogy ne higgyek neked, plane nem akarok latatlanban itelkezni, nem allok egyikotok partjan sem. A velemenyem tovabbra is az, hogy tok mindegy mi mit gondolunk, egyedul az szamit, hogy ez a baratodban, hogyan csapodik le.
Tuti megbantottad, azt csak o tudja megmondani (lehet o sem), hogy mennyire. Es meg azt is hozzatennem, hogy tok mindegy tudatosan hogy akar hozzaallni a dologhoz, ha a tudatalattija mas legozgat ossze ejszakankent a fejeben, legfeljebb csak nyelni tud, es belul eszi a mereg.
Egy olyan helyzetbe navigaltad magad akaratlanul, aminek sulyos kovetkezmenye is lehet/lett. Te is erzed, nem veletlenul a "vegzetes hiba" szoosszetetellel tetted fel a kerdest. Igen, igaza van a baratodnak, ez nem fer bele egy parkapcsolatba, meg egy igen komoly parkapcsolat kozepen is brutalis hatasa lenne. Ez mar az a bizonyos voros vonal tullepese, szandekoktol es esemenyektol fuggetlenul.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!