Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem így áll hozzám?
Közösen megegyeztünk, hogy visszamegyek egyetemre, hogy legyen egy diplomám, mert amíg a családommal éltem, ez elképzelhetetlen volt, így már felnőttként, néhány év munka után mentem vissza tanulni 1 éve.
De gyűlölöm a szakot, amit csinálok, nagyon nem megy. Két szakot csinálok párhuzamosan, az egyikkel nincs semmi bajom (amit én is akartam), a másikat utálom, fele annyi kreditet kell összegyűjteni, mint az elsőn, mégis háromszor annyi órám van, és összevissza 15 vizsgám egy félévben. Ehhez a szakhoz a férjem ragaszkodott, ez volt a kikötése, hogy erre a szakra menjek. Nem gondoltam, hogy így fogom utálni.
Tavaly kb 200-an kezdtünk, idén decemberre az egyik szemináriumon már alig van 20 ember. Ennyire "könnyű".
A gond az, hogy külföldön tanulok, de a gimit nem itt jártam, hanem odahaza, így nekem a 4 év gimis anyag hiányzik. De az anyanyelviek közül is sorra hagyják ott a szakot, mert nem bírják, embertelenek a követelmények.
Arra is gondoltam, hogy leadom a szakot, de megtiltotta. Erre idén szeptemberig volt lehetőségem. Sokszor kértem, hagy válthassak, mindig vita és ordítás volt a vége, hogy akkor válunk és ajtó.
Most már nem válthatok, de félek, hogy elbukom az első szakomat is a második miatt, és soha nem lesz diplomám.
Fogalmam sincs, mit csináljak, mert az is meg van tiltva, hogy megszakítsam a mostani tanulmányaimat, meg az is, hogy innen valahogy egyáltalán megkíséreljek váltani.
Egyébként ő fizeti a tanulmányaidat?
Vagy ő tart el most téged?
Vagy miért válna el tőled, ha nem végzed el azt a szakot?
32/f
Ezt én is megfigyeltem már, egyébként nagyon irritáló, hogy minden kérdés alatt ott vagy.
Könnyen lehet, hogy ti is ott vagytok "minden" kérdés alatt, ha már ilyen kijelentéseket tesztek. Engem nem irritál.
32/f
Ha elmesélné valaki, hogy mi a problémája velem, akkor lenne esélyem felfogni. Ha csak annyi a probléma, hogy rendszeresen használom a rovatot, az ugyan ne legyen már probléma, más is használja rendszeresen.
32/f
Azt ugye tudod, hogy ez egy fölé és alá rendelt kapcsolat.
Szak fetisiszta? Csak y szakos nőkkel tud élni?
Megtiltotta?!
Mi ő neked? Az apád?
Felnőtt ember vagy, mi az, hogy valaki megtilt neked valamit?
Ha ő finanszírozza, akkor picit kényelmetlen a helyzet, de hát neked kell tudnod és érezned, hogy mi megy, és mi nem.
Nyugodt ember vagyok, de ha ezen a szinten lennénk, itt már vitatkoznék vele, sőt, ha ez szakító ok, akkor menjen nyugodtan.
Nehogy a sikertelenség az egyik szakon, a másik hátrányára menjen.. lelkileg meggyötör a párod így, és nem fogsz tudni arra sem koncentrálni amelyik még lazán meglenne.
Phaszdki, én is itt vagyok állandóan! Csak mivel nem használok nick nevet nem tudja senki itt. ( bár az tény, hogy szeretném lejjebb adni ezt ismét, engem tenyleg kicsit beszippantott)
Nyugi 32 f
A férjed hülye, hagyd ott a pics...ba!9
Én is itt lógok majdnem egész nap és válaszolgatok, de csak pár kérdésre.
A többin meg jókat szórakozok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!