Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a férjem így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a férjem így áll hozzám?

Figyelt kérdés

Közösen megegyeztünk, hogy visszamegyek egyetemre, hogy legyen egy diplomám, mert amíg a családommal éltem, ez elképzelhetetlen volt, így már felnőttként, néhány év munka után mentem vissza tanulni 1 éve.

De gyűlölöm a szakot, amit csinálok, nagyon nem megy. Két szakot csinálok párhuzamosan, az egyikkel nincs semmi bajom (amit én is akartam), a másikat utálom, fele annyi kreditet kell összegyűjteni, mint az elsőn, mégis háromszor annyi órám van, és összevissza 15 vizsgám egy félévben. Ehhez a szakhoz a férjem ragaszkodott, ez volt a kikötése, hogy erre a szakra menjek. Nem gondoltam, hogy így fogom utálni.

Tavaly kb 200-an kezdtünk, idén decemberre az egyik szemináriumon már alig van 20 ember. Ennyire "könnyű".

A gond az, hogy külföldön tanulok, de a gimit nem itt jártam, hanem odahaza, így nekem a 4 év gimis anyag hiányzik. De az anyanyelviek közül is sorra hagyják ott a szakot, mert nem bírják, embertelenek a követelmények.

Arra is gondoltam, hogy leadom a szakot, de megtiltotta. Erre idén szeptemberig volt lehetőségem. Sokszor kértem, hagy válthassak, mindig vita és ordítás volt a vége, hogy akkor válunk és ajtó.

Most már nem válthatok, de félek, hogy elbukom az első szakomat is a második miatt, és soha nem lesz diplomám.

Fogalmam sincs, mit csináljak, mert az is meg van tiltva, hogy megszakítsam a mostani tanulmányaimat, meg az is, hogy innen valahogy egyáltalán megkíséreljek váltani.

2018. dec. 20. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
32/f, blablabla.... Nem hiszem hogy van életed. Te is tudod hogy igazam van, csak nem ismered be.
2018. dec. 20. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként ő fizeti a tanulmányaidat?

Vagy ő tart el most téged?

Vagy miért válna el tőled, ha nem végzed el azt a szakot?

2018. dec. 20. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

32/f

Ezt én is megfigyeltem már, egyébként nagyon irritáló, hogy minden kérdés alatt ott vagy.

2018. dec. 20. 19:48
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Könnyen lehet, hogy ti is ott vagytok "minden" kérdés alatt, ha már ilyen kijelentéseket tesztek. Engem nem irritál.

32/f

2018. dec. 20. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:
29%
#13, látod, nem fogja fel. Szerintem rajtunk kívül még sokan ugyanezen a véleményen vannak.
2018. dec. 20. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
39%

Ha elmesélné valaki, hogy mi a problémája velem, akkor lenne esélyem felfogni. Ha csak annyi a probléma, hogy rendszeresen használom a rovatot, az ugyan ne legyen már probléma, más is használja rendszeresen.

32/f

2018. dec. 20. 20:00
 17/23 Bence_ ***** válasza:
70%

Azt ugye tudod, hogy ez egy fölé és alá rendelt kapcsolat.

Szak fetisiszta? Csak y szakos nőkkel tud élni?

2018. dec. 20. 20:59
 18/23 anonim ***** válasza:
84%

Megtiltotta?!

Mi ő neked? Az apád?

Felnőtt ember vagy, mi az, hogy valaki megtilt neked valamit?

Ha ő finanszírozza, akkor picit kényelmetlen a helyzet, de hát neked kell tudnod és érezned, hogy mi megy, és mi nem.

Nyugodt ember vagyok, de ha ezen a szinten lennénk, itt már vitatkoznék vele, sőt, ha ez szakító ok, akkor menjen nyugodtan.

Nehogy a sikertelenség az egyik szakon, a másik hátrányára menjen.. lelkileg meggyötör a párod így, és nem fogsz tudni arra sem koncentrálni amelyik még lazán meglenne.

2018. dec. 20. 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Phaszdki, én is itt vagyok állandóan! Csak mivel nem használok nick nevet nem tudja senki itt. ( bár az tény, hogy szeretném lejjebb adni ezt ismét, engem tenyleg kicsit beszippantott)

Nyugi 32 f

2018. dec. 20. 23:14
 20/23 peca1000 ***** válasza:

A férjed hülye, hagyd ott a pics...ba!9

Én is itt lógok majdnem egész nap és válaszolgatok, de csak pár kérdésre.

A többin meg jókat szórakozok :)

2018. dec. 20. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!