Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Következő lépése a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Következő lépése a megcsalás lesz?

Figyelt kérdés

Tudom nem szep dolog, de beleneztem a párom fbjaba.

Nalam felejtette a laptopjat es volt időm átnézni.

Van egy lany akivel lassan fel eve beszélget, volt masfel honap megszakítás, de előtte es utana szinte mindennap.

A párom szokott ráírni amikor dolgozik vagy amikor en dolgozom.

Talalkozni nem szoktak, de nagyon célozgatnak a szexre, főleg a párom.

Az utobbiakban még inkabb.

A beszelgetes elejen azt írta neki, hogy o huseges típus..

Nem gondoltam ilyennek ot, nagyon rosszul esik.

Raadasul hogy fiatal lányról van szó hozzam képest.

En 35 vagyok, parom 26. A csaj pedig 21.

Szerintetek a következő lepes, hogy találkoznak stb vagy csak izgatja a paromat a gondolat es csak irkál?

Ennyi ido utan csak találkoztak volna már

2018. dec. 19. 21:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Van egy olyan érzésem, abból ahogy inkább kérdezgetsz itt mindenféle hülyeséget, hogy meg fogod bocsátani és szép lassan "elfelejted". Ha nem így lenne, nem a kis párocskádat akarnád mentegetni.

És ugyan miért jobb, ha unalmában fűzi, elárulod? Attól jobb neked?

Tényleg 35 vagy? Gondolom nem véletlenül választottál ennyivel fiatalabbat, olyan kis fiatalnak tűnsz a kérdéseid alapján.

2018. dec. 20. 07:18
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, azert próbálom magam nyugtatni.
2018. dec. 20. 07:55
 23/28 A kérdező kommentje:
Hülyeség Tudom, csak nehez elfogadni.
2018. dec. 20. 07:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el. Lépj tovább. Találsz biztosan olyat, aki nem csal meg, én nem tart bizonytalanságban. Merj lépni!
2018. dec. 20. 08:32
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
És 5 év múlva mikor már az x. csajjal csal meg és te ott leszel 40 évesen egyedül, jobb lesz? Akkor könnyebb lesz?? Másrészt nem rosszból, de 35 éves nőkènt mit vársz egy 26 éves sráctól?
2018. dec. 20. 08:56
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna UNALMAMBA valakit fűzni. Milyen olcsó érv ez már?!

Ha unatkozom, keresek magamnak értelmes elfoglaltságot. Minden nap nem lehet unatkozni... Komolyan mondom az agyvizem elszáll ezektől a mentegetőzésektől.

Most ha nem állsz a sarkadra és elnézed neki ezeket, innentől kezdve aztán bármit megtehet veled.

Komolyan 35 évesen te lábtörlő akarsz lenni?!

30N

2018. dec. 20. 09:09
 27/28 A kérdező kommentje:

Elküldtem egy baratnomet a csaj munkahelyere.

Teljesen mas mint en. Kis alacsony, nem kover de nem is vékony. Ránézésre a baratnom szerint max 20nak nez ki.

En magas vagyok es vekony.

Nem ertem mit lat benne.

2018. dec. 20. 15:52
 28/28 anonim ***** válasza:
33%

Lehet, hogy pont ez a baja veled, hogy beképzelt, és lekezelő vagy. Különbnek érzed magad annál a nőnél, pedig nem vagy az. Valószínű a barátodnál is többnek hiszed magad.

Ez pont elég válóoknak is. Jobban teszi, ha lelép, mielőtt végleg kasztrálod.

2018. dec. 21. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!