Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tolhatok ki a legjobban a csalfa exbarátnőmmel?
Bő egy havi terror és megvetés után a barátnőm szakított velem, és a tudtomon kívül az egyik munkatársával kavar. Tegnap megtudtam, és a telefonjával csináltam néhány képernyőfotót a legegyértelműbb beszélgetésekről. Együtt élünk. Háromszor kérdeztem rá, hogy van e valaki a képben, és mindháromszor nemleges választ kaptam. Lesz egy karácsonyi bulijuk vasárnap, ezt szeretném a lehető legjobban tönkretenni barátnőmnek. Nagyon fontos neki a munkahelyi megítélése.
Én azt gondoltam, kinyomtatom a képernyőfotókat, a bulira készülő barátnőm orra alá dörgölöm,kidobom a házból, majd lemegyek, és a képernyőfotók sokszorosított és kicsinyített másolatával szórom tele a járdát a bulihely előtt.
Lehet, hogy nem a legjobb terv, de két dolgot akarok elérni: minél jobban készüljön ki, és költözzön el a városból.
Ti jöttök!
Miért dörgölnéd az orra alá, meg dobnád ki a buli előtt? Ha annyira bosszútállni akarsz, akkor már csináld ezeket utána. Mondjuk ez a sokszorosítós dolog, csak akkor ütne, ha tudják, hogy te vagy a párkapcsolata. Amúgy meg, csak lejáratnád magad.
32/f
Kikeszulni sem fog es a varosbol eltunni sem.
Ellenben veled a biztonsagiak, szemelyzet osszeszedeti a szemetet.
Te fogsz a legjobban egni.
Ugyanennyi energiával, amit erre szánsz, már másik 5 csajt lehet felszedni és velük továbblépni,
ENNYI :-)
Mekkora nagy baromság ez az egész bosszúállósdi úgy általában a világban :-)
Én sajnáltam rá időt-energiát mindíg, mert nekem is volt hasonlóban részem :-)
De mindenki azt tesz amit akar.
A bosszú jó, mert igazságos! Hajrá!
(Egy bosszúálló, aki nem bánta meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!