Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mivel lehet titeket legjobban kiengesztelni?
Tegyük fel,hogy nagyon megbànt a szerelmetek (nem megcsalás) Látni sem akarod.Hogyan/mivel érdemes próbàlkozni?
Jöhetnek az agyament ötletek is,mint a filmekben tényleg kìváncsi vagyok.
De legyünk egyenlőek,pasik véleménye is jöhet.
A folyót amit màr beszenyeztek?
Ez kicsit felszínes hozzáállás,nyilván akkor dobunk el ilyen könnyen egy kapcsolatot ha képtelenek vagyunk mélyebb érzelmekre.
A kérdés az ok-okozat alapon alapul,tehát a felvázolt szituációban nem csak úgy brahiból van megbántva.
Ja és szigorúan elméleti.
-Tankcsapda koncertjegy
-Egy tábla csoki vagy egy doboz bonbon ( lehetőleg alkoholos, mogyorós vagy fehércsoki és valami tényleg jó minőség)
- Maratoni szexmenet olyan feltételekkel amelyekkel Én akarom
Lehet válogatni
Hagyjon békén kicsit amíg lehiggadok, aztán kérjen bocsánatot őszintén, és beszéljük meg hogy engem miért bántott amit mondott/csinált, ő miért mondta/csinálta, és legközelebb milyen alternatív megoldást fogunk találni, hogy több ilyen ne legyen.
Számomra a problémát nem oldja meg a bonbon meg a szex meg a kedveskedés, mert a tüske bennem marad, és hiába feledteti el velem ideiglenesen, elő fog jönni hogy vajon azért mondta azt, amit, mert tényleg így gondolja, azért csinálta mert nem vagyok fontos neki, és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!