Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi idegesít a legjobban a párodban, és meg tudod-e beszélni ezt vele?
1-es, mivel súrlódások nélkül nincs párkapcsolat, max., amíg a rózsaszín ködbe bandukolsz, ezért a kérdésem nagyon is releváns.
viszonylag kevés olyan hiteles párkapcsolat van, ahol semmi frusztráció nincs 2 ember között, akik együtt vannak, élnek.
Egyes vagyok, én még nem találtam a páromban idegesítőt.
Valószínű, rég elhagytam volna, ha idegesít.
A szaga. Mindig meg tudjuk beszélni.
Üdv: a zokni.
Fogpiszkálómánia, lassúsàg.
Mindkettöt elfogadtam de időnként idegesít.
van pár dolog, például máshol van a tűréshatárunk a rendet/piszkot illetően. pl nekem ami már irtózatos disznóól, neki még simàn elmegy kategória :D takarítani egyiken sem szeretünk, szóval általában vagy én takarítok/megvárom amíg akkora kosz lesz, ami őt is zavarja/nyösztetem, hogy deee igenis kupi van, gyerünk takarítani!
ezen kívül ami állandó zavaró tényező, hogy kattog az állkapcsa, amikor eszik xD meg tudok tőle őrülni, de hàt legyen ez a legnagyobb bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!