Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám kiengesztelni?
Nagyon beleestem egy csajba, úgy érzem ő lehet az igazi. Nagyon jól kijöttünk, csak csináltam egy nagy hibát és azóta nem tudom kiengesztelni. Már hozzám sem akart szólni, telefont nem vette, ezért levélben leírtam neki mindent hogy mit érzek... Ez után már legalább hajlandó volt kummunikálni, de azt mondta, hogy ő nem tudja elfelejteni, ne próbáljam megoldani a problémát. De nem szeretném annyiba hagyni, mert nagyon szeretem.
Nagyon nem értek a női gondolkodáshoz, hogy most mit kellene tennem... hagyjam őt békén vagy próbálkozzak? De attól meg félek, hogy még rosszabb lesz a helyzet.
Csúnya beszóllás volt, de hozzá kell tenni, hogy nem egy az anyanyelvünk, csak tudunk mindketten a másik anyanyelvén...
Egy poénnak szántam, de így utólag nagyon rosszul sült el sajnos...
Köszönöm szépen a válaszokat, az utolsó az nagy nőcsábász 😊
Na de ha az elérhetetlent játsza azt hogyan szúrható ki?
Én feljelentenélek zaklatásért, ha nem fogod fel, hogy a nem az NEM.
Ennyi. Ostoba hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!