Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Következő lépése a megcsalás lesz?
Tudom nem szep dolog, de beleneztem a párom fbjaba.
Nalam felejtette a laptopjat es volt időm átnézni.
Van egy lany akivel lassan fel eve beszélget, volt masfel honap megszakítás, de előtte es utana szinte mindennap.
A párom szokott ráírni amikor dolgozik vagy amikor en dolgozom.
Talalkozni nem szoktak, de nagyon célozgatnak a szexre, főleg a párom.
Az utobbiakban még inkabb.
A beszelgetes elejen azt írta neki, hogy o huseges típus..
Nem gondoltam ilyennek ot, nagyon rosszul esik.
Raadasul hogy fiatal lányról van szó hozzam képest.
En 35 vagyok, parom 26. A csaj pedig 21.
Szerintetek a következő lepes, hogy találkoznak stb vagy csak izgatja a paromat a gondolat es csak irkál?
Ennyi ido utan csak találkoztak volna már
Ha problémád van a párkapcsolatoddal és a pároddal, akkor miért nem az illetékessel beszéled meg?
Mit remélsz tőlünk? Talán igazoljuk azt, hogy igen, a következő lépés a megcsalás lesz? Most jobb?
Felnőtt nő létedre miért nem a pároddal kommunikálsz először? Félsz? Gyáva vagy?
Eddig csak neki volt vaj a fülén, most már neked is van, mert bele néztél a fb-jába és kutakodtál. Megérdemlitek egymást.
Zsák a foltját mindig megtalálja.
Ezek után minek azon agyalni, mi lesz a következő lépése?! Ez is baromira megalázó, szerintem ez a kapcsolat nem kapcsolat már.
30N
Azt elmondod, hogy miből gondoltad, hogy egy 9 évvel fiatalabb hapsi komolyan tervez veled 35 évesen?
32/f
Miért ne tervezne?
2 eve együtt vagyunk. Van egy fel éves kereszt gyerekunk.
Keresztgyerek nem összetartó erő, ne légy már 35 éves létedre ilyen naív.
30N
A keresztgyerek nem ugyanaz, mint a saját gyerek, nyilván.
Amúgy igen, valószínűleg ha nem ezzel a lánnyal, de egyszer félre fog menni. Ha két éves kapcsolatból fél évet azzal töltött, hogy más nő bugyijába vágyakozik, akkor az azért szerintem elég sokatmondó kettőtök kapcsolatára vonatkozóan. Lehet, hogy hűséges típus, de ezek alapján nem rád vágyik igazán, nem téged akar. Mondhatod, hogy a szex nem minden, de azért elég fontos szempont a kapcsolatban, és ha máshonnan szeretné kielégíteni a vágyait, ott nem hiszem, hogy bármi értelme van ennek, amennyiben ez téged zavar persze. Most gondolj bele, mi van, ha azzal próbál hűséges maradni hozzád, hogy szex közben a másik csajt képzeli a helyedbe, érted... Ez nagyon gáz, és engem ez önmagában zavarna annyira, hogy szakítsak, még ha nehéz is. Két év nem olyan sok idő, még fiatal vagy, van lehetőséged jobbat találni ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!