Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éves, már mostmár házasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves, már mostmár házasok vagyunk.2 gyermekünk van. Most gyes-en vagyok. Ha mind2 gyermek ovis lesz dolgozni szeretnék, de a férjem nem hajlandó megérteni. Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben? Ha igen, akkor mit tett?

Figyelt kérdés

A férjem mindig mondja hogy ő dolgozik és ehhez hasonlókat. De ha én mondom hogy ne aggódjon mert én úgyis menni fogok dolgozni, ha már ovisok lesznek a fiúk, ő vagy kifogàsokat keres, hogy miért nem vagy olyanokat mond, hogy amit én keresnék az semmi lenne úgyis és stb...

Volt valaki igy mar?

2018. dec. 19. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

es mi lesz, ha otthagy? ott allsz a 2 gyerekkel, szinte bevetel nelkul...

tanulj es/vagy dolgozz.

2018. dec. 19. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:

A legfontosabb h visszamenj dolgozni!

Nem másert csakis magadért!!!

Szted mibol lesz egyszer nyugdijad??

Mi van ha tortenik vmi?magadat sosem tudod fenntartani

En is visszamentem dolgozni...

masfel eves volt a kisfiam

napi 6oraba,nem keresek tul sokat

de nyugodtan alszom....

Ha egyszer megoregszek akaszkodjak a gyerekem nyakaba mert annyi nyugdijam sem lenne h egy alberletet kifizessek

nah nem ezert nevelem a gyerekem.

Fontos h legyen jovedelmed!!!

Nem szamit mennyi de dolgozz

es jarj emberek koze mert otthon megbolondulsz

2018. dec. 19. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

mikor terhes lettél abbahagytad a tanulást ??

vazz, a hasad nem egedte a könyv lapozását ? :)

2018. dec. 19. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:
nyugdija sehogy se lesz a korosztalyunknak, de a havi fix bevetel (kulon szamlara!) kell.
2018. dec. 19. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem derült ki mennyit keres a párod de ha elég sokat akkor fejezd be a sulit .Fizessétek rendszeresen a TB és nyugdíjjárulékodat.Ezután örülj mint majom a varjának hogy nem kell egy gyárban műszakolnod.Én ha nő lennék ilyen esetben reggel letudnám az ovit , otthon gyorsan kitakarítanék elmennék bevásárolni otthonra, benéznék a szülőkhöz minden rendben van-e .Délelőtt pörögnék délután lehet aludnék vagy filmet néznék.Este családi élet.Még férfiként is elfogadnék ilyen hétköznapokat.
2018. dec. 20. 04:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj ne írj ilyet mert még jön az hogy mosnia kell, azt kiderül hogy nem a dunara megy kézzel mosni csak bedobja a gépbe a cuccokat és megnyomja a start gombot :))
2018. dec. 20. 06:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele hogy ez fontos a te jövőre is nézve hiszen egyszer te is leszel idős ha netalántán ő nem lesz kell hogy egy biztos nyugdíjad legyen! Nem varhatja el hogy majd a gyermekeinek tartson el a végén. Megha kevés is lenne az az összeg amit megkeresem akkor is a jovodet jelenti nem csak a jelenetet. Másrészt meg az is több mint a semmi a családi kasszába.
2018. dec. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!