Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves, már mostmár házasok vagyunk.2 gyermekünk van. Most gyes-en vagyok. Ha mind2 gyermek ovis lesz dolgozni szeretnék, de a férjem nem hajlandó megérteni. Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben? Ha igen, akkor mit tett?
A férjem mindig mondja hogy ő dolgozik és ehhez hasonlókat. De ha én mondom hogy ne aggódjon mert én úgyis menni fogok dolgozni, ha már ovisok lesznek a fiúk, ő vagy kifogàsokat keres, hogy miért nem vagy olyanokat mond, hogy amit én keresnék az semmi lenne úgyis és stb...
Volt valaki igy mar?
Nem voltam. Nem is leszek. Nem kezdenek ilyen emberrel.
Ha nem akarsz teljesen kiszolgtatott lenni, akkor menj vissza dolgozni.
A harmadik gyerek után volt ebből vita. Megmondtam, hogy nem kérek engedélyt, csak közöltem, hogy visszamegyek dolgozni.
Annyi engedményt tettem, hogy 6 órában, így tudom hozni oviból.
Azóta belátta, hogy nyugodtabb vagyok, és már ezért megéri.
Pènzt pedig bármennyit el lehet költeni a gyerekekre, úgyhogy jól jön.
De szeretnék esetleg tanulni is, vagy okj-s tanfolyamra menni, hogy utána kezdhessek valamit magammal. Nem szeretnék fiatalon itthon ülni állandóan, mint egy nyugdíjas.
El is döntöttem végülis, hogy ha tetszik neki, ha nem én úgyis dolgozni fogok.
Voltam ilyennel nem szültem neki hanem leléptem,mikor már próbált bezárva tartani..
40N
Mindenkeppen fejezd be a sulit, mig otthon vagy. Eleve jobb munkat fogsz kapni.
Fogadni mernek, hogy a parod javasolta azt is, hogy hagyd ott a sulit. Nagy hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!