Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom életében túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom életében túlságosan jelen van az ex. Milyen szintig normális ez?

Figyelt kérdés
2 hónapja van egy párom. Régóta kerülget, de volt párja, akivel van egy közös gyereke, és mondtam, én nem leszek családszétrobbantó, úgyhogy amíg nem zárja le, addig engem hagyjon. Nyáron kimondták a végszót, de még nem tudott az asszony elköltözni, vett házat, de fel kell újítani, tehát még a párom lakásában együtt laknak. A gond az hogy szeretőnek érzem magam, mert hiába mondták ki hogy vége, együtt viszik a gyereket az óvodába, meg a párom is fuvarozza az exasszonyt, ha véletlen kell neki a saját kocsija, mert a nagysasszony az ő kocsijával jár dolgozni 5 km-re, szóval meg tudná oldani máshogy. Reggelente rohan haza tőlem hogy reggelit vigyen a családnak. Értem hogy ott a gyerek meg minden, de nem túlzás ez egy kicsit?

2018. dec. 18. 09:52
1 2
 11/13 Rockarc ***** válasza:

Nem jo a helyzet. Lehet, hogy kimondtak a boldogito goodbye-t, de amig egyutt elnek, addig ott nem sok keresnivalod van. Marpedig a felujitas nem lesz kesz par nap alatt. Akkor lesz ez a kapcsolat lezarva, ha az ex elkoltozott. Bar papiron nem vagy szeretokent definialva, de nem veletlenul erzed ugy magad. A parod nem szabad. Ha rosszmaju akarnek lenni, akkor az ex direkt intezte igy, hogy neki is szar legyen. En szunetet kernek, de a folytatasban sem lennek biztos.

42F

2018. dec. 18. 13:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért nem költözik hozzám, mert nem akarja hogy az ex csaj jelenlegi pasija oda költözzön. Oké, ezt valahol megértem... De ügyvédnél le lehetne rögzíteni, hogy ne vigyen oda senkit, gondolom. Mondtam neki pontokba szedve mi az, ami semmiképp nem fér nekem bele az exszel kapcsolatban. Üljenek le, mondja el neki, hogy nincs közös ovijárat, nem viszi sehova, csak ha a gyerek miatt feltétlen kell, és séta közben nem félünk hogy szembe jön az ex, és replikázni fog. Amíg nem mondja el ezeket neki, addig ne is keressen.
2018. dec. 19. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindez szép, kérdező. Csak éppen megette a fene azt a kapcsolatot, amiben 2 hónap után ilyen józan fejjel tudsz gondolkodni. Vagy szerelmes az ember, és akkor az észérvek nem rúgnak labdába, vagy nem szerelmes, de akkor meg mi a ménkűnek raboljátok egymás idejét?
2018. dec. 19. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!