Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha jelen pillanatban egyáltalán nem érzem, hogy hiányozna a barátnőm?
1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt a párommal. Azt hiszem, néha szoktam ezt érezni. Szex még nem volt, de már nagyon tervben van. Tegnap voltam fent nála, és kicsit meglepett egy kis orállal. Fuhh nagyon jó volt. Minden nap szoktunk találkozni. Szóval a kérdésem az, hogy normális, ha ma egész nap nem hiányzik? Ugye ez most csak egy ilyen nap? Előre is köszönöm a válaszokat!
16/F - 17/L
Kielégültél ennyi! Holnap megint hiányozni fog a barátnőd! :)
Én pl. ha 2-4 napig nem elégülök ki akkor teljesen "elönt" az egyedüllét és csak egy b.nőre vágyom :( mivel nincs :(.
De amúgy is vágyom b.nőre :(
Hát utolsó, ez a válasz elég gáz :))
Ha minden nap találkoztok, akkor miért kellene hiányoznia? Hiszen úgy is tudod, hogy 16:05 perckor (pl.) láthatod. Semmi köze ennek az orálhoz.
Különben illene hasonló meglepetést okoznod neked is :)
Köszi szépen a választ! :)
Ó ne aggódj, lesz még neked barátnőd! Én 15 évesen kétségbe voltam esve, és komolyan mondom: azt hittem, hogy soha életemben nem lesz barátnőm!!!!! És hát egy nap, amikor meg PLÁNE nem számítottam rá, megismekedtünk, és egyből belezúgtam!!! Hát meg is szenvedtem érte, de megérte! :) Ne aggódj, az ember mindig talál magának párt, akarattal vagy akaratlanul, ígyis-úgyis! :)
2. válaszoló:
Szerintem van igazság abban amit mondott. Ma nem találkozunk, mert nagyon fáradt vagyok, és nem is hiányzik, szerintem azért, mert tegnap nagyon "szépen" kielégített! :D
Egyébként én már sokszor oráloztam neki, ő tegnapig csak egyszer próbálta ki nekem, vagy 2 hete, de az csak 1-2 perc volt. Viszont tegnap huhúú :D. Csak most menstruál, ezért nem érhettem hozzá.
Normális, sőt az az egészséges sztem, ha nem akartok a nap minden percében együtt lenni :) Ezen ne parázz, ettől még szereted a barátnődet.
(Off: ha tampont használ a lány, akkor kicsit "megsimogathatod" odalent)
Köszi a választ! :)
Ilyenkor semmit nem enged...
Szerintem nem az orál miatt. Gáz lenne, ha amiatt :)
Hanem az egy év és két hónap megtette a hatását. Ilyenkor már nem olyan fontos folyton egymáson lógni, mint az első 1-5 hónapban. De ha nem javíts ki, régen voltam tini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!