Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy valakit nagyon szerettél de szakítottál vele mert nem azt kaptad tőle amit szerettél/ vártál volna?

Figyelt kérdés

Például igérte sokszor, hogy valamin változtat, de mégsem tette?

Mennyi idő múlva dolgoztad fel a szakítást?

Én jelenleg így érzem barátommal kapcsolatba hogy kértem pár dologra és kb mint ha a falnak beszélnék, de közbe mondja hogy változni fog, stb. Úgy érzem szakítanom kéne :(

2018. dec. 13. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10: Nekem csak az az erdekes, hogy amikor jelezzuk nekik, hogy tobb szeretetkimutatasra lenne igenyunk, meg ok csesznek le minket, hogy hisztis pcsak vagyunk, es feleslegesen dumalunk, mert ok igenis szeretnek minket, csak mi nem ertekeljuk ezt elegge. Mi elkezdunk agyalni, hogy tenyleg telhetetlenek voltunk-e, es magunkban keresssuk a hibat, hogy mit rontottunk el. Ok meg 1 heten belul lekoccolnak, de elotte belevagjak az arcunkba, hogy sose szerettek igazan.
2018. dec. 14. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Szeretem. De iszik. Szépen csúszik a lejtőn. De nem hagyhatom, hogy engem is tönkretegyen
2018. dec. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!