Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy valakit nagyon szerettél de szakítottál vele mert nem azt kaptad tőle amit szerettél/ vártál volna?
Figyelt kérdés
Például igérte sokszor, hogy valamin változtat, de mégsem tette?
Mennyi idő múlva dolgoztad fel a szakítást?
Én jelenleg így érzem barátommal kapcsolatba hogy kértem pár dologra és kb mint ha a falnak beszélnék, de közbe mondja hogy változni fog, stb. Úgy érzem szakítanom kéne :(
2018. dec. 13. 17:40
1/12 anonim válasza:
fordított helyzetben voltam, velem "szakítottak"
2/12 anonim válasza:
Szakìtottam mert ő elvárt tőlem dolgokat. Nem rabszolgának születtem, hogy ő elvárásainak éljek. Az ilyen zsarnokok maradjanak inkább egyedül.
3/12 anonim válasza:
Volt ilyen igen, és majdnem 1 évig tartott mire túltettem rajta magam pedig a kapcsolat nem tartott fele ennyi ideig sem.
Az a baj az ilyeneknél, hogy ameddig nem lépsz igazán addig úgysem fog észbe kapni látszólag, ha már arról van szó, hogy sokszor ígérte meg, de nincs semmi változás.
4/12 anonim válasza:
Igen. A legfontosabb dolgot nem kaptam meg, a bizalmat. Minden komplexusát rajtam verte le és nem használt semmi, így ez volt az egyetlen okos döntés, amit tehettem. 2 év volt, mire túlléptem, de a mai napig nem bántam meg ezt a döntést.
5/12 anonim válasza:
Igen volt ilyen, 2 év volt feldolgozni!
6/12 anonim válasza:
Ezt soha nem értettem. Miért akarják az emberek megváltoztatni a másikat?? Szeretem úgy ahogy van, vagy nem.
A másik ember nem egy félkész váza, amit még alakitok kedvem szerint.
7/12 anonim válasza:
Volt igen! Azt kaptam, hogy mellettem csajozgatott össze-vissza. De én voltam az elviselhetetlen hülye pi*sa. Azt kérte bízzak benne jobban és nem fogja többet csinálni. Aztán elhívott egy másik csajt randizni. Még most is folyamatban van a feldolgozás.
9/12 anonim válasza:
Volt. Nekem szuksegem van az olyan intim pillanatokra, amikor a lelkem toltodik fel. Az, hogy ezt jelezzuk a parunknak, ugyanolyan termeszetes, mint ahogy a ferfiak igenyuket fejezik ki a gyakori szexre. En nem gondolom, hogy ez olyan oriasi elvaras lenne, ha ket ember szereti egymast, es ehhez nem kell a pasinak sem romantikus nyalgombocca valni. Eleg, ha neha osszebujva olvasunk, megmasszírozzuk egymást, vagy elvetve agyba hozzuk a kavet. Es amikor ezt az intimitast nem kapjuk meg, es ezt szova tesszuk, nem arrol van szo, hogy meg akarjuk valtoztatni a parunkat, hanem arrol az igenyrol, hogy szeretnenk egy szeretettel teli kapcsolatban elni. Es ehhez az kell, hogy nekem az legyen a fontos, hogy mi teszi a paromat boldogga, neki meg az, hogy engem mi tesz boldogga. A gondok ott kezdodnek, amikor en az o kedveben igyekszem jarni, o pedig nagy ivben tojik ram.
10/12 anonim válasza:
Volt, szerettem volna ha kicsit figyelmesebb velem ,néha kedveskedik szeretget ahogy én is őt.Azt mondta jogos a kérésem változtatni fog.(sosem történt meg) Egy ideig még küzdöttünk aztán kidobott mert ,hogy nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!