Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy valakit nagyon szerettél de szakítottál vele mert nem azt kaptad tőle amit szerettél/ vártál volna?

Figyelt kérdés

Például igérte sokszor, hogy valamin változtat, de mégsem tette?

Mennyi idő múlva dolgoztad fel a szakítást?

Én jelenleg így érzem barátommal kapcsolatba hogy kértem pár dologra és kb mint ha a falnak beszélnék, de közbe mondja hogy változni fog, stb. Úgy érzem szakítanom kéne :(

2018. dec. 13. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
fordított helyzetben voltam, velem "szakítottak"
2018. dec. 13. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szakìtottam mert ő elvárt tőlem dolgokat. Nem rabszolgának születtem, hogy ő elvárásainak éljek. Az ilyen zsarnokok maradjanak inkább egyedül.
2018. dec. 13. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Volt ilyen igen, és majdnem 1 évig tartott mire túltettem rajta magam pedig a kapcsolat nem tartott fele ennyi ideig sem.

Az a baj az ilyeneknél, hogy ameddig nem lépsz igazán addig úgysem fog észbe kapni látszólag, ha már arról van szó, hogy sokszor ígérte meg, de nincs semmi változás.

2018. dec. 13. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. A legfontosabb dolgot nem kaptam meg, a bizalmat. Minden komplexusát rajtam verte le és nem használt semmi, így ez volt az egyetlen okos döntés, amit tehettem. 2 év volt, mire túlléptem, de a mai napig nem bántam meg ezt a döntést.
2018. dec. 13. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt ilyen, 2 év volt feldolgozni!
2018. dec. 13. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

Ezt soha nem értettem. Miért akarják az emberek megváltoztatni a másikat?? Szeretem úgy ahogy van, vagy nem.

A másik ember nem egy félkész váza, amit még alakitok kedvem szerint.

2018. dec. 13. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Volt igen! Azt kaptam, hogy mellettem csajozgatott össze-vissza. De én voltam az elviselhetetlen hülye pi*sa. Azt kérte bízzak benne jobban és nem fogja többet csinálni. Aztán elhívott egy másik csajt randizni. Még most is folyamatban van a feldolgozás.
2018. dec. 13. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
7: hány éves vagy?
2018. dec. 13. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Nekem szuksegem van az olyan intim pillanatokra, amikor a lelkem toltodik fel. Az, hogy ezt jelezzuk a parunknak, ugyanolyan termeszetes, mint ahogy a ferfiak igenyuket fejezik ki a gyakori szexre. En nem gondolom, hogy ez olyan oriasi elvaras lenne, ha ket ember szereti egymast, es ehhez nem kell a pasinak sem romantikus nyalgombocca valni. Eleg, ha neha osszebujva olvasunk, megmasszírozzuk egymást, vagy elvetve agyba hozzuk a kavet. Es amikor ezt az intimitast nem kapjuk meg, es ezt szova tesszuk, nem arrol van szo, hogy meg akarjuk valtoztatni a parunkat, hanem arrol az igenyrol, hogy szeretnenk egy szeretettel teli kapcsolatban elni. Es ehhez az kell, hogy nekem az legyen a fontos, hogy mi teszi a paromat boldogga, neki meg az, hogy engem mi tesz boldogga. A gondok ott kezdodnek, amikor en az o kedveben igyekszem jarni, o pedig nagy ivben tojik ram.
2018. dec. 13. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt, szerettem volna ha kicsit figyelmesebb velem ,néha kedveskedik szeretget ahogy én is őt.Azt mondta jogos a kérésem változtatni fog.(sosem történt meg) Egy ideig még küzdöttünk aztán kidobott mert ,hogy nem szeret.
2018. dec. 14. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!