Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido alatt szerettél bele párodba?
Elsőre odáig voltam érte, ahogy telt az idő a találkozón, és később a kapcsolatban, az érzés mélyült.
Minél gyorsabban utasítsd el, ha az elején kell próbálkozni, már régen rossz.
Amikor először találkoztunk mindketten 13-14 évesek voltunk. Akkor még nem volt semmi, illetve még kicsik voltunk tehát nem is néztünk úgy egymásra.
Aztán amikor 21 éves lettem akkor találkoztunk megint és rögtön ahogy megláttam szinte rögtön jött az érzés is.
Pár hónapra rá összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Idén leszünk 6 évesek.
Olyan 2 hét az átlag nekem. Ha ennyi idő alatt nem szeretek bele, akkor még próbálkozom, legyen meg a kerek egy hónap, de eddig az a tapasztalat, hogy ha 2 hét nem elég, akkor egy örökkévalóság is kevés lenne, hogy kialakuljon.
De minden ember más, vannak olyanok, akik csak a másik nagyon alapos ismerete után tudnak/mernek szerelmesek lenni, ez meg hosszú idő, fél-egy év minimum, és nyilván van olyan is, aki első pillanattól szerelmes lesz. Én amikor a férjem megláttam, már tudtam, hogy ez különleges, ami kettőnk között van, de hát azt azért még nem nevezném szerelemnek. Inkább csak egy jófajta megérzésnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!