Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt szerettél bele a párodba?
Figyelt kérdés
Esetleg, ha nem sikerült, akkor mennyi időd adtál magadnak?2012. okt. 17. 11:57
1/11 anonim válasza:
Azonnal!
A szerelem egy kémiai folyamat az agyban, ami vonzódással kezdődik.
Ha ez nincs meg, megette a fene.
2/11 anonim válasza:
Nagyon nezen leszek szerelmes...kapcsolatunk 3 hónapjában éreztem, hogy ez már biztosan szerelem :)
3/11 anonim válasza:
Már szerettem, amikor összejöttünk. 9 hónapja ismertük egymást előtte, és egyre közelebbi barátságból lett végül kapcsolat. A szerelem már előtte kialakult, mielőtt járni kezdtünk volna.
4/11 A kérdező kommentje:
És ha vonzalomból nem lesz több, akkor mi van?
2012. okt. 17. 12:01
5/11 anonim válasza:
Akkor nincs sok értelme folytatni.
6/11 anonim válasza:
én sem szerettem bele egyből a páromba...5 hónapja próbálkozok a dologgal...de azt hiszem köztünk csak vonzalom marad :(...nem akarom kidobni mert ő viszont szerelmes és egyenlőre nem tett semmi olyat amiért megválnék tőle...de mellette nem vagyok rá büszke de tovább keresgélek és másokkal is találkozgatok hátha köztük van az igazi
21/N
7/11 anonim válasza:
Ismerkedés alatt... mikor összejöttünk, akkor már szerettem. Ebben nem szoktam időt adni magamnak, valakit vagy megszeretek, vagy nem... nálam később már nem alakul ki.
8/11 A kérdező kommentje:
6-os!
Szóval hülyíted és játszadozol vele. Elég görény dolog. Tényleg nem hiába mondják, hogy a nők olyanok, mint a majmok: amíg nem fogták meg a másik gallyat, addig nem engedik el a másikat.
2012. okt. 17. 14:57
9/11 A kérdező kommentje:
*nem engedik el az egyiket
2012. okt. 17. 14:58
10/11 anonim válasza:
Mikor megismerkedtünk, akkor a vonzalom egyből megvolt. Nekem kb. 1,5 hónap kellett ahhoz, hogy határozottan állítani tudjam, hogy szerelmes vagyok de már jóval előbb éreztem hogy ez már szerelem lesz. Viszont azt, hogy mennyire szeretem, azt csak most 3 hónap után mondtam neki, de 100% hogy már korábban is tudta, hiszen egyértelműen kimutattam az érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!