Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettel bele a parodba? Fordulatos dolgokra lennek kivancsi.
Arra gondolok, hogyha nem ugy terveztetek, megis ugy alakult...
Pl. a parom a baratnomnek udvarolt es ugy ismertem meg, hogy hogynem koztuk semmi nem tortent, mi viszont megismerkedtunk es masfel eve egyutt vagyunk...pedig nem terveztuk:D
Az én párom a (volt) gimnáziumi tanárom fia. Ültem órán, elment két srác az ajtó előtt, a barátnőmnek megjegyeztem, milyen helyes volt az egyik. Erre a tanárnőm azt mondta, hogy az a két fia volt. Irulás-pirulás. (később kiderült nem ők voltak :) )
Aztán ülünk kint a barátnőimmel a padokon szünetben, erre közelít a srác, leül mellém, elkezd beszélgetni velünk, a lábát az én lábamhoz érinti. Aztán becsöngettek, a srác be akart kísérni, aztán egy hirtelen pillanatban megcsókolt. :) Következő szünetben elkérte a telefonszámomat. Délután már hívott is, hogy hétvégén lenne-e kedvem elmenni cirkuszba. Erre én: "CSinálok én neked akkora cirkuszt!" :)
8 és fél éve járunk már.
Én 23, ő 25. :)
Én egy közösségi portálon ismertem meg, nagyon jókat beszélgettünk, és egy idő után webkameráztunk is.Nagyon-nagyon nem tetszett, és mivel a szomszéd kerületben lakott, ő nagyon szeretett volna velem találkozni.Akkor alig múltam el 13, ezért a szüleim nem engedtek volna el.Ezért kértem,hogy jöjjön az utcánk végi mezőhöz, mert azt adom be anyuéknak,hogy kutyát sétáltatok...de végül is azt tettem.:D Élőben sokkal helyesebb volt,rögtön megtaláltuk a közös hangot,és nagyon-nagyon sokat beszélgettünk...Nekem még sosem volt fiú barátom,de nála úgy éreztem,hogy ő az.Még 8 napig találkozgattunk így, egyszer még fogorvoshoz is elkísért...:D és a 8. nap estéjén megkérdezte,hogy lehetne-e köztünk valami mélyebb kapcsolat... mivel addig még nem voltam szerelmes, nem jöttem rá,hogy az-az a szorító érzés, amit éreztem már 2-3 napja...
Nagy balhé volt a szüleim részéről, de már több mint két éve együtt vagyunk,és azóta nagyon-nagyon megszerették.:)
Happy End.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!