Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerettel bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettel bele a parodba? Fordulatos dolgokra lennek kivancsi.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogyha nem ugy terveztetek, megis ugy alakult...

Pl. a parom a baratnomnek udvarolt es ugy ismertem meg, hogy hogynem koztuk semmi nem tortent, mi viszont megismerkedtunk es masfel eve egyutt vagyunk...pedig nem terveztuk:D

2009. márc. 22. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Hát,a barátommal chaten,igen chaten ismerkedtem meg, egyszeri beszélgetés volt, jókor voltunk jó helyen,mivel egy barátjánál volt épp.A bunkósága fogott meg,az, hogy azt hitte magáról ő a világ közepe.Ez idegesített,de közben meg jól elbeszélgettünk.Bennem volt ezért a csakazértis érzés,hogy én majd megmutatom neki...Számot cseréltünk, rengetegett beszéltünk,mire képet küldött.Nem tetszett, azt mondtam magamban én nem találkozok vele,de tudtam nem lehetek ilyen szemét,egy találkozást megérdemel a közben eltelt 2 heti beszélgetés. A legjobb barátnőm látásból ismerte páromat, ő mondta találkozzak vele,bíztatott, hogy csal a kép, és mint kiderült,barátnőmnek tetszett párom, állandóan követte kocsival.A nagy találozáson pedig tényleg kellemesen csalódtam benne. Azóta is együtt vagyunk,és kiderült a bunkó, menő srác, egy szeretnivaló maci...
2009. márc. 22. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Az én párom a (volt) gimnáziumi tanárom fia. Ültem órán, elment két srác az ajtó előtt, a barátnőmnek megjegyeztem, milyen helyes volt az egyik. Erre a tanárnőm azt mondta, hogy az a két fia volt. Irulás-pirulás. (később kiderült nem ők voltak :) )

Aztán ülünk kint a barátnőimmel a padokon szünetben, erre közelít a srác, leül mellém, elkezd beszélgetni velünk, a lábát az én lábamhoz érinti. Aztán becsöngettek, a srác be akart kísérni, aztán egy hirtelen pillanatban megcsókolt. :) Következő szünetben elkérte a telefonszámomat. Délután már hívott is, hogy hétvégén lenne-e kedvem elmenni cirkuszba. Erre én: "CSinálok én neked akkora cirkuszt!" :)

8 és fél éve járunk már.

Én 23, ő 25. :)

2009. márc. 22. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Én egy közösségi portálon ismertem meg, nagyon jókat beszélgettünk, és egy idő után webkameráztunk is.Nagyon-nagyon nem tetszett, és mivel a szomszéd kerületben lakott, ő nagyon szeretett volna velem találkozni.Akkor alig múltam el 13, ezért a szüleim nem engedtek volna el.Ezért kértem,hogy jöjjön az utcánk végi mezőhöz, mert azt adom be anyuéknak,hogy kutyát sétáltatok...de végül is azt tettem.:D Élőben sokkal helyesebb volt,rögtön megtaláltuk a közös hangot,és nagyon-nagyon sokat beszélgettünk...Nekem még sosem volt fiú barátom,de nála úgy éreztem,hogy ő az.Még 8 napig találkozgattunk így, egyszer még fogorvoshoz is elkísért...:D és a 8. nap estéjén megkérdezte,hogy lehetne-e köztünk valami mélyebb kapcsolat... mivel addig még nem voltam szerelmes, nem jöttem rá,hogy az-az a szorító érzés, amit éreztem már 2-3 napja...

Nagy balhé volt a szüleim részéről, de már több mint két éve együtt vagyunk,és azóta nagyon-nagyon megszerették.:)

Happy End.

2009. márc. 22. 10:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta Honfoglalón, hogy ne lépjek ki, küldött egy ronda képet, 2 napra rá találkoztunk, bár nem is akartam elmenni a kép miatt. Aztán élőben nyagyon szép volt. Több, mint egy éve járunk.
2009. márc. 22. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
En egy falunapkor ismerekedtem meg a sraccal. Csak bemutatkozas volt, meg nem is beszlgettunk. O folyton nezett, nekem nem jott be. Utana felvett msn.re, es teledumalta a fejem :D, hogy probaljuk meg egyutt, de nekem nagyon nem tetcett a srac. Erre o azt mondta, hogy o addig nem adja fel, es hogy o mindig megszerzi azt amit akar. Jo, erre meg ugysem akartam tole semmit, csak azert hogy bebizonyitsam neki hogy nem ugy van minden ahogyan o gondlja. De miutan sokat beszlgettunk msn.en, megkedveltem es belezugtam.Mikor talalkoztunk megint, osszejottunk, es 1 evig egyutt voltunk, most viszont szakitottunk par honapja a nagy tavolsagert :( (tobb mint 1000 km).De amugy meg mindig szeretem ot es akarmikor visszafogadnam :(. xD
2009. márc. 22. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Először csak barátok voltunk...néha beszéltünk...de nem sokat ! Felhoztam egyszer az ötletet hogy mi lenne ha elmennénk valahová bowlingozni vagy ilyesmi ! Kb 7-8 embert hivtam a barátai közül . Persze a végén mindenki lemondta valami indokkal....ő volt a kivétel...aki azt mondta márpedig ő akkor is jön ! Kimentem elé , sétáltunk , dumáltunk... ! Mivel ketten nem mentünk el bowlingozni ezért feljöttünk -mesét- nézni ! Elcsattant az ELSŐ CSÓK is , akkor jöttem rá hogy ő kell nekem ! Nem elég fordulatos nem elég különleges....de ez volt a mi storynk ! :)
2009. márc. 22. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még benne voltam egy 4 éves kapcsolatban, mikor először megsimertem a mostani páromat... Valahogy mindig mindenhol összefutottunk (nem direkt), rengeteg járkáltunk mindenfele együtt, beszélgettünk, de akkor még nem akartunk (akartam) semmi különöset. Igazából neki meséltem el, hogy megromlott a kapcsolatom a mostani exemmel, minden hétvége után neki mondtam el, hogy mik történtek közöttünk. Ő akkor a szabadság nagy híve volt, és nem értette, minek gondolkozom egyáltalán a szakításon, és miért nem élem inkább ki magam. Ugyanoda jártunk szórakozni minden este, és hát kissé ittas állapotban elkezdtünk táncolni egy olyan számra, ami lényegében arról szólt, hogy ne gondolkozz, csak cselekdj, ha valamit nagyon meg akarsz tenni. Akkor valami úgy elpattant bennem, lezártam a józan eszem, megcsókoltam a nyakát, és hát végülis az egész este egymással voltunk elfoglalva, de mikor hozzám eljutottunk, csak az ajtóig kísért. Másnap persze fogtam a fejem, hogy megcsaltam a barátomat, dehát ez van, és már egyébként is tudtam, hogy nem tart sokáig. A sráccal az egyetem előtt találkoztam, ő hajolt felém, hogy megcsókoljon, de én nem engedtem, lényegében úgy tettem, mintha mi sem történt volna. Aztán aznap este megint ugyanazt eljátszottuk, és hazafele menet megkért, hogy akkor döntsem el mit akarok. Teljesen ledöbbentem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy szeretne velem lenni, pont ő, aki minden este mással kavart, és úgy volt jó neki. Bólintottam, másnap órákig ücsrögtem egy parkban, gondolkoztam. Végül felhívtam a barátom, és mondtam, hogy vége, levettem minden medált, gyűrűt amit tőle kaptam. Aztnap este, mikor találkoztam a sráccal megcsókoltam, és hát azóta is együtt vagyunk :) Nekem akkor hatalmas kaland volt, nem bántam meg egyetlen percre sem.
2009. márc. 22. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A srácot már ismertem, és egyszer egy véletlen folytán egy busszal jöttünk haza. Integetett a buszon, én is visszaköszöntem. Nem egymás közelében ültünk, de pont ráláttunk a másikra. Egyszerűen nem tudtam róla levenni a szemem, nem tudom miért, csakhogy egy idő múlva ő is elkezdett nézni. Nevettünk is rendesen. Este MSN-en ráhajtottam, és végül megkérdezte, hogy járnék e vele. Fura, hogy ezelőtt is ismertem, de sose érdekelt, viszont akkor, mikor a buszon ránéztem, megdobbant a szívem! :)
2009. márc. 22. 16:00
 9/11 anonim válasza:
100%
Mi együtt buliztuk.Hazafelé előadta magát,hogy részeg/tényleg ivott,de a játék fele szinészkedés volt/nem tud hazáig vezetni aludhat-e nálam.Messze kellett volna mennie kicsit aggódtam is ,felengedtem.Az ágyamban feküdt reggelig beszélgettünk,őszintén romantkusan ,két puszi ennyi volt akkor éjjel,semmi több.Másnap reggel a hugom megjegyezte,hogy ez jó pasi lesz nővérkém ,mert láttam milyen tiszta volt a cipője amit levett az előszobában. Idén 7 éve lesz,hogy együtt vagyunk,ma is szeretettel gondolunk a szexel nem elrontott közös éjszakánkra.
2009. márc. 22. 18:42
 10/11 A kérdező kommentje:
koszi a jo storykat:D sok boldogsagot mindenkinek
2009. márc. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!