Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettel bele a parodba? Fordulatos dolgokra lennek kivancsi.
Arra gondolok, hogyha nem ugy terveztetek, megis ugy alakult...
Pl. a parom a baratnomnek udvarolt es ugy ismertem meg, hogy hogynem koztuk semmi nem tortent, mi viszont megismerkedtunk es masfel eve egyutt vagyunk...pedig nem terveztuk:D
Egy iskolába jártunk, már 2 éve tetszett, amikor elkezdtünk beszélgetni msn-en. Én teljesen beleszerettem, amikor már a suzliban is beszéltünk néha. Fájt, hogy 99%, hogy csak szexre hajt, mindenki mondta körülöttem, hogy neki nem kell komoly kapcsolat, csak szeret szórakozni... Olyan igazi szépfiú, túltengő önbizalommal, kissé egoista...beképzeltnek is hittem...
Egyszer viszont elhívott randizni, és a randi végén már tudtam, hogy ő nem is olyan rossz ember, valójában szeretre van szüksége. Azóta már 1 éve boldogabb vagyok, mint valaha vele! :)
Elmesélte, hogy azért volt 1 évig olyan kicsaopongó élete, mert előtte átverte az a lány akit szívből szeretett; és most mennyire boldog, hogy végre talált egy lányt, akit ennyire szerethet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!