Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon ez rossz lesz nekem?
A barátom nem szereti a körömlakkot. Max ha szinte csak átlátszó. Én viszont imádom a piros, a vörös lakkokat. Ő azt akarja, hogy ne fessem ki sose, mert azt mondja csúnya... mintha véres lenne.
De én annyira úgy érzem, hogy az vagyok én.
A parfümöt is szeretem, de ő azt sem bírja. Semmilyen parfümöt nem szeret.
Hosszútávon ez nem jelenthet problémát??
Kicsit úgy érzem, meg szűnök mellette nő lenni. Persze eleinte megtettem, hogy nem lakkoztam, körömlakkoztam, de hiányzik ez a fajta nőiesség érzés.
Vélemények?
Szakíts vele, ha ilyen apróságokon rugózik.
Szerintem is rohadt ocsmány a körömlakk (és nem is nőies), de ha barátnőmnek ez az óhaja, akkor tőlem pingálja a körmét, nem fogom szóvá tenni. Komolyan ezen nem tudom hogy lehet fennakadni.
F
Tudom, hogy van ennél sokksl nagyobb probléma is. De minket most ez érint s én azt veszem észre, hogy nekem ez rossz, mert úgy érzem nem lehetek mellette magam.
Csak sajnálom, mert nagyon jó ember a párom.
Rossz bizony. Egy igazi ki minidiktátor lehet.
Én imádom a sminket, körömlakkot, a szép ruhákat és cipőket. Sőt a vörös, bordó vagy akár barna rúzsokat. Ha azt mondaná a barátom, hogy ne használjak ilyeneket, rövid úton meneszteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!