Ez nem lesz rossz hosszútávon?
Együtt vagyok egy sráccal 2 éve. Vele minden rendben volt, eddig a családjával is. De történt valami (veszekedés), ami miatt megromlott az egész családjával a kapcsolatom. Ezt nem írnám le, hogy történt, a lényeg annyi, hogy a barátom szeret és mellettem áll, de a családjával szerintem soha nem tudnék kibékülni.
A későbbiekben, ha nem mennénk szét, akkor ez mennyire lenne probléma, mikor már összeköltöztünk/összeházasodtunk? Elronthatja a kapcsolatom a barátommal?
Elrontani nem hinném, hogy el tudná a kapcsolatotokat. Ha a barátod melléd állt akkor nem tehettél nagyon rossz dolgot.
Valahogyan negatív mihatása biztosan lehet a dolognak, de ha komolyabra fordúl kettõtök kapcsolataakkor szeruntem meg tudnád beszélni a családjával a dolgot, és el lehetne felejteni.
én nem tudom elképzelni,hogy az elkövetkező 10-20 évben a családja felé se nézel. ha teszem azt összeházasodtok, lesz gyerek, akkor a nagyszülőknek ugyanúgy joga van látni az unokát. nem lehet kikerülni őket. és a párodnak is ugyanúgy a szülei maradtak, függetlenül attól,hogy te összevesztél velük.
szóval hosszabb távon szerintem nem tartható a teljes harag.
én azt tudom elképzelni,hogy legalább évente 1x karácsonykor elmentek hozzájuk ebédre. egyéb időpontokban meg ha akar,akkor a párod találkozik velük. de nem kell vele menni mindig. elég ritkán találkozni. 1-2 órát kibírsz mellettük.
de persze jó lenne tudni,hogy mivel bántottak meg
Lehetséges, de nagyon macerás lesz.
Szerintem azért gondolkodj egy olyan nagyvonalú gesztuson, hogy előbb-utóbb, egy bizonyos szintig eltekintesz a téged ért sérelmektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!