Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret a barátom?

Figyelt kérdés
Nem mondja hogy szeretlek, amikor találkozunk akkor egyszer megcsókol és ennyi, nem ölelget, kezemet is ritkán fogja meg és flegma. A kapcsolatunk elején olyan figyelmes volt, mostmár alig ír. Nemtudom hogy hagyjam e vagy csak ilyen a stílusa és én reagálom túl?
2018. dec. 9. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni vele
2018. dec. 9. 12:53
 2/6 Zzzz90 ***** válasza:
88%

Boldog vagy így?

a) igen - akkor örülj neki

b) nem - beszélj vele és ha nem változik a szitu szakíts

2018. dec. 9. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha az elején nem ilyen volt, akkor biztosan oka van a távolságtartó viselkedésének, flegmázásnak. Kérdezd meg tőle, mi a baja. Ha nem lesz eredménye vagy passzív, akkor szakítás, hisz így semmi értelme együtt lennetek.
2018. dec. 9. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Ülj le vele és kérdezd meg hogy szeret vagy sem? És hogy ne pocsékolja az idődet. Amúgy ennyi alapján most mit is mondjunk, nekem volt ilyen és nem szeretet de honnan tudjuk nálad mi a helyzet. Elég nyomós érvek, hogy elbeszélgess vele. Ha haboz lapát. Ha nem szól semmit lapát. Olyant érdemelsz aki szeret. NEm egy majmot.
2018. dec. 9. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Az én párom is ilyen. Máskor és másképp mutatja ki, hogy szeret.
2018. dec. 9. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös. A szexért sokmindenre képesek a férfiak, gondoltam csak szólok.
2018. dec. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!