Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jenny67 kérdése:
Szerintetek szeret a volt baratom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Megprobalom roviden osszefoglalni. A ferfit mar tobb mint 20 eve ismerem. Tavaly ev vege fele randiztunk. Nagyon jol ereztem magam vele. De hat azert fajt, amiket tapasztaltam. Egy noi bugyit hurcolt a taskajaban mindenhova. Ez egy volt baratnoje bugyija, aki ferjnel van. De azert hozzafuznem, hogy ugy hurcolta, hogy nem tudtam nem eszrevenni. Mintha szandekos lett volna..es olyat tettem amit soha nem szoktam. Beleneztem a telefonjaba. Hat sokkolt amit olvastam. Az elso talalkozasunk elott 2 nappal azt irta annak az asszonynak: kihuzza valakivel addig amig vissza nem jon hozza. Fajt. En lettem volna a potlek? 2 honap utan szakitottunk. Szinten 2 honap mulva megkeresett. Azt mondta nem akart fajdalmat okozni. Amiket irt annak a masiknak azt ugy gondolta, de aztan el is felejtette az egyutt toltott napok alatt. De most mar megint szetmentunk. Nem volt veszekedes. Az elet ugy hozta hogy csak hetvegenkent tudtunk talalkozni, egy delutant es egy ejszakat egyutt. Mindkettonknek van gyermeke. A szakitas oka az volt, amit en tettem meg, hogy ejjel mar egy masik (negyedik) novel csetelt. En azt gondolom, hogy lehet ez csak egy baratsag, de megsem fer bele. Ha alig latjuk egymast, azt a keves idot egymassal valodi jelenlettel kellene eltolteni. Ennek mar lassan ket honapja. Es se egy ne haragudj, semmi. Egyaltalan nem keres. A velemenyetekre lennek kivancsi. Jol tettem amit tettem? Csak oszinten!!!!2018. szept. 22. 17:44
2/5 A kérdező kommentje:
Oszinte es nem burkolt valaszokat varok. Az igen az igen. A nem az nem.
2018. szept. 22. 17:56
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem szeret. A szeretet az olyan, ahol félted a szerelmed lelkét, odafigyelsz rá, óvod, nem bántod. A szeretet átölel éjszaka, örül annak a kis időnek amíg a bőröd illatát érezheti, nem pedig mással csetel.
Hány éves a férfi? A viselkedése éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!