Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret a barátom?

Figyelt kérdés

A barátom mostanában kicsit kevesebbszer ír nekem mint régebben, kevesebbet keres magától. Ez részben azért van mert több neki a munka de én úgy érzem attól még írhatna magától legalább 2 sort.

Mikor én írok neki akkor jobban írogat... ha van valami bajom mindig elmondhatom neki és vigasztal ha szükséges... pedig nem kis problémákról van szó.

Emiatt úgy érzem szeret.

Ha megjegyeztem neki hogy örülnék ha írna magától akkor jobban írt, aztán másnap megint kevésbé.

Hétvégén főleg én kezdeményeztem tegnap ő is írt nekem de ma megint nem.

Szóval igyekszik szerintem de mégsem ír annyit magától....

Egyébként képes volt változni miattam bizonyos dolgokban szóval ilyet nem tenne ha nem szeretne.... meg nem hallgatná meg minden aggodalmam .... meg ha megjegyzem neki akkor igyekszik jobban írni de ... van hogy kicsit megint alábbhagy.

Ez a hete sűrű.

Szerintetek is szeret?

2018. febr. 13. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A "meghallgat" alatt azt érted hogy elolvassa az üzeneted? Ti csak írásban "beszéltek"? Mert pár üzenetváltást nem neveznék kapcsolatnak...
2018. febr. 13. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Tudod az a helyzet, hogy ha TE nem érzed, tapasztalod, akkor szerinted mi honnan tudnánk. Bizonytalan vagy, ez látszik...nézd a kis ápró jeleket, amitől jó egy kapcsolat, ha ezek rendben vannak, akkor ne aggódj azon, hogy hányszor ír...
2018. febr. 13. 13:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Talán, kérdezd meg tőle?!
2018. febr. 13. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

És mikor találkoztok egymással?

És ilyenkor hová mentek? Csökkent e az intimitás akár testileg, akár lelkileg? Ezek a kérdések.

A férfiak nagy F-fel, nem a neten élik az életüket levelezgetve...

2018. febr. 13. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért magadban kombinálsz meg gondolkodsz? Beszélgessetek róla a pároddal, értsétek meg, hogy mit gondol a másik, bas­zki. Magáról a kapcsolatról is lehet, sőt, kell is beszélgetni. Kinek mit jelent, hova tart, mit akartok kezdeni vele stb.

Kommunikáció.

2018. febr. 13. 14:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég beteges, hogy ennyire rá vagy gyógyulva erre a chatelés témára. Mondd, mégis mit nem értesz azon, hogy sűrű a hete és elfoglalt? Tudod nem mindenkinek van igénye egész napos pötyögéseket folytatni a semmiről, de sokunkak arra sincs, hogy naponta többször pár soros semmitmonód üzenetekkel bombázzuk egymást és ez teljesen független attól, mennyire szeretjük a másikat. A másik, ami durva, hogy egy hét után ennyire képes vagy elbizonytalanodni az érzéseiben, ráadásul ilyen szirszar apróság miatt. Ha ennyi miatt képes vagy azt hinni, hogy nem szeret, akkor vagy nagyon gyenge lábakon áll ez a kapcsolat, vagy az önbizalmaddal vannak súlyos problémák. Próbálj meg legalább elfoglaltabb időszakokban kevésbé tapadni és kezdeni magaddal valamit, ahelyett, hogy egész nap azt lesnéd, hányszor keres és mikor ír.
2018. febr. 13. 14:55
 7/14 A kérdező kommentje:

Hetente egyszer vagy kétszer találkozunk... általában, egyszer-kétszer volt hogy nem találkoztunk.

Fél éve vagyok vele csak mostanában zavar ez legjobban, elgondolkodtam rajta.

Csak... igaz hogy sok a dolga de én meg ezt úgy gondoltam a magam értelme szerint hogy azért egy üzenetet elküldeni csak 1 perc. Nem órákig akarok írogatni vele... csak az lett volna nekem a lényeg hogy valahogy keressen magától...

2018. febr. 13. 15:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen én ezt úgy értettem hogy esetleg nem érdeklem annyira... meg egyszerűen csak jól esne ha ő is érdeklődne felőlem jobban meg figyelmesebb lenne és nemcsak én...

Inkább ez az egy oldalúság volt az problémám.... lehet igazatok van...

Amúgy tényleg mindig ha van valami problémám és leírom neki akkor akár üzenetben is de segít meg ha találkozunk akkor is beszélgetünk a kettőnk kapcsolatáról is ha kell meg elmondjuk egymásnak az örömünket- bosszúságunkat...

Nem arról van szó hogy nem beszélünk személyesen....

2018. febr. 13. 15:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha nem írna hanem felhívna annak is tudnék örülni... vagy nem tudom... Szóval a lényeg nekem az lenne hogy magától is keressen.

Általában azér szokott, nem mondhatni hogy nem... csak valami figyelmességfélét vártam volna a részéről.

De ha meg abba belegondolok... hogy egészen komoly dolgokban is segít és vigasztal meg biztat meg mellettem van... akkor meg haragszom magamra hogy miért aggódom....

2018. febr. 13. 15:42
 10/14 A kérdező kommentje:

Amit még azért hozzátennék: azért a haverjának írt... mondta nekem ... akkor már nem lenne mindegy ha nekem is írna?

Persze ha nem ő írt a havernak magától akkor lehet annak is csak muszájból írt...de nem tudom

Meg....ha egész héten ilyen elfoglalt lesz, akkor ne beszéljünk egy hétig? Szerintem ez elég túlzás... vagy lehet egy héten egyszer vagy kétszer írna de ez nekem durva hogy nem beszélek a másikkal egy hétig, mármint e-mailben sem meg fel sem hívom meg akár találkozni sem....

(Még a heti egy találkozás ha összejön, az a jobbik eset)

2018. febr. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!