Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csúnyán beszélt velem. Már nem szeret?
Nagyon kiborultam. Reggel összevesztünk a párommal.
Az egész úgy kezdődött, hogy felébredtünk, és közölte, hogy ő ma a haverjaival AKAR találkozni úgy, hogy én is ott vagyok. Mondom jó, megbeszéljük majd(kora reggel volt). 10 perc múlva megint megismételte, mondom jó csak ébredjünk fel és megbeszéljük. Utána már közölte, hogy Ő MA FOG velük találkozni. (alapból az volt megbeszélve, hogy ma együtt elmegyünk valahova). Ez nekem rosszul esett, erre elkezdett velem c súnyán beszélni, hogy én mit p*csogok, meg ne bőgjek, meg iszonyat nagy gyerek vagyok, amiért elkezdtem sírni(nem tudtam abba hagyni, ha valaki felemelei a hangját, sírok). Kimentem a szobából, mire visszajöttem (az ajtóban álltam és nem vett észre), annyit hallottam, hogy a haverjaival beszélt telefonon, és annyit mondott, hogy ha a barátnőm nem lesz itt majd megbeszéljük. Számon kértem, erre rám förmedt, majd közölte, hogy döntsem el, hogy vele akarom-e tölteni az estét, vagy sem, mert ha nem, ő megy el valahova.
Tegnap este még boldogan bújtunk egymáshoz, egy nap alatt mégis mi történhetett? Ilyen sose volt még, és csak kiabál velem és csúnya dolgokat mond rám, hogy én önző vagyok meg ilyenek, és mindent rám fog.
Miért vagy vele?
Eléggé elhidegült, igen.
Szóval az volt, hogy megbeszéltétek, hogy másnap együtt lesztek, aztán ő reggel benyögte, hogy a haverjaival is legyetek közösen.
Szerintem ő nem akarta veled tölteni annyira azt a másnapot, csak nem vetted észre, aztán este gondolkozott, és gondolta, hogy kiáll magáért, és nem hagyja magát lebeszélni, ezért mondta, hogy akar.
Aztán ideges lett, mert mikor végre kiállt magáért, te elkezdtél sírni és megint elbizonytalanítottad.
Szerintem hagyd haverozni, de kérd meg, hogy legközelebb előre szóljon, mert akkor te is úgy tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!