Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret a barátom?

Figyelt kérdés

A barátom mostanában kicsit kevesebbszer ír nekem mint régebben, kevesebbet keres magától. Ez részben azért van mert több neki a munka de én úgy érzem attól még írhatna magától legalább 2 sort.

Mikor én írok neki akkor jobban írogat... ha van valami bajom mindig elmondhatom neki és vigasztal ha szükséges... pedig nem kis problémákról van szó.

Emiatt úgy érzem szeret.

Ha megjegyeztem neki hogy örülnék ha írna magától akkor jobban írt, aztán másnap megint kevésbé.

Hétvégén főleg én kezdeményeztem tegnap ő is írt nekem de ma megint nem.

Szóval igyekszik szerintem de mégsem ír annyit magától....

Egyébként képes volt változni miattam bizonyos dolgokban szóval ilyet nem tenne ha nem szeretne.... meg nem hallgatná meg minden aggodalmam .... meg ha megjegyzem neki akkor igyekszik jobban írni de ... van hogy kicsit megint alábbhagy.

Ez a hete sűrű.

Szerintetek is szeret?

2018. febr. 13. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit dolgozik a barátod hogy ennyire elfoglalt?

Ne telepedj rá ennyire.

2018. febr. 13. 16:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam pár napig már nem is írok neki... ha annyira érdeklem majd meg akar beszélni keressen meg ő.
2018. febr. 13. 16:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Azt hogy mit dolgozik, nem írnám le... a lényeg mondjuk nem is ez de kötetlen munkaideje van... szóval nem igazán kiszámítható... Meg van hogy bejönnek neki hirtelen dolgok hogy valamit meg kell csinálni pedig nem volt betervezve...

Szerintem részben jó hogy nagyon szorgalmas és amúgy mindent amit csinál igyekszik sokszor a lehető legjobban de néha már túlzásba viszi szerintem...

Bár az eredeti kérdés nem ez volt de köszönöm a választ.

2018. febr. 13. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

A 12 éves lányom szokott így beszélni ahogy te.

Tényleg ne haragudj nem akarlak bántani de nagyon gyerekes vagy.

2018. febr. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!