Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4-kor elmegy a barátom pasis program és nem is keres holnap reggelig, akkor azt jelenti, hogy nem szeret?
Azt jelenti: pasis programja van!
Melyik szót nem érted?
Gondolkodj: pasis programra ment. Biztos valami meleg orgiát nyomtak le.
Igen, nem szeret. Ez van, fogadd el.
Ez TINI probléma, agyi szinted is tükrözi.
Az azt jelenti, hogy fogd már fel végre, a haverjaival van és nem veled, most nem körülötted fog forogni a világ, hagyd őt békén, nyugodtan, ettől ő még szeret.
Azt jelenti, hogy kicsit bunkó :D
Komolyan, én csaj vagyok, de ha tudom, hogy csak másnap reggel érkezem, mert a barátnőmmel végigdumáljuk az éjjelt is, akkor csak dobok egy sms-t, hogy hé, ne félj, élünk, sörözünk, reggel jövök.
De ő is rámír, ha mondjuk hajnalban érkezik, pusztán azért, mert értelmes felnőtt ember, aki tisztel annyira, hogy ne aggódjam végig az éjjelt.
Most nem értem, hogy mit kell aggódni. Közölte a pasi, hogy délután 4-től másnap reggelig a haverokkal van. Majd reggel kb 9-kor felhívja a csajt.
Most ezen mit kell agyalni?
És mi van, ha valaki közli, hogy reggel 8-tól, délután 4-ig ne zavarjatok, mert elfoglalt vagyok? Akkor máris aggódsz, mert nem beszélhetsz vele délután 4-ig, vagy mi?
Miért kell oda is problémát generálni, ahol nincs???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!