Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket ilyenért hagytak már el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ilyenért hagytak már el?

Figyelt kérdés

A húszas éveimben járó lány vagyok,aki nem elégedett az ajkaival.

Fel szeretném töltetni,azonban a párom azzal "zsarol",hogy elhagy,ha megteszem.

Na most mondhatja bárki-nem èrdekel-,hogy hülye vagyok,ha feltöltetem,de de én így érezném jobban magamat,van keresetem,azonban ez másban is kihatna a párkapcsolaton belül a későbbiekben?

2018. dec. 8. 21:29
1 2
 11/17 The pale emperor ***** válasza:
49%

Igazából az a baj az ilyen beavatkozásokkal, hogy sok nő olyan társadalmilag ideologizált képnek akar megfelelni ami az emberek bizonyos hányadának tetszik mert:

-A Marinak is olyan van

-A Cosmo magazinon is olyan van

-a szomszéd józsi csajának is olyan és nekem a szomszéd Józsira viszket

-Usa szupermodell akar lenni

-maximálisan a külsőségek rabja

És ne haragudj nem ismerlek de eddig akárhány ilyen plasztik nővel- vagy retusált hívjuk ahogy tetszik- beszéltem/olvastam cikket/láttam a tvben mindről sütött, hogy a külsején kívül az ég egy világon semmiben nem tud kitűnni ezért azt az egy dolgot tuningolja egy olyan irányba amit a maga egyszerű módján éppen fontosnak tart.

Nem láttam még olyan okos értelmes nőt soha aki ennyire a külsőségek rabja.

2018. dec. 8. 21:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Igyekszem elfogadni magamat olyannak,amilyen vagyok.

Sajnos tényleg megváltoztatja a média az ember gondolkozasát,amit igyekszem ignorálni,biztosan emiatt van.

2018. dec. 8. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kérdező, meg ne tedd! Senki nem tökéletes de aki szeret úgy fogad el ahogy vagy! Ne csinálj ostobaságot később még bánhatod!
2018. dec. 8. 22:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2018. dec. 8. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg kicsik az ajkaid es a termeszetesseg hatarain belul maradsz, akkor idegen meg nem mondja, hogy toltott.

Szerintem a baratod csak azert ellenzi, mert a tipikus kacsaszajra gondol. Szepen, mertekkel is meg lehet csinaltatni.

Sok sikert?

2018. dec. 8. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:

!

Nem kerdojelet akartam.

2018. dec. 8. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

Azért óvatosan a szavakkal!

Zsarolás? Az vajon zsarolás, ha valaki elhagy, mert taszító vagy neki?

Ha tegyük fel, hogy összejövünk, és én fél év után Molnár Krisztiánná híznék, teletetováltatnám magam szexista marhaságokkal, és minden második fogamat kihúzatnám, csak mert szerintem mókásabban néznék ki úgy, te velem maradnál? És nevezhetnélek zsarolónak, ha emiatt el akarnál hagyni?

Igen, ez a példa nagyon túlzó és kisarkított volt, de a lényeg ugyanaz: egy párkapcsolatban fontos, hogy a felek vonzódjanak egymáshoz. Nyilván bizonyos mértékű rugalmasság elengedhetetlen (tehát mondjuk eszem ágába nem jutna elhagyni a szerelmemet, csak mert mondjuk felszedett 5 kilót), de a határok mindenkinél máshol vannak.

Amúgy személy szerint én sem szívesen lennék együtt egy "mű" lánnyal. Mert egyszerűen nem vonzó ez a hozzáállás. De ami ennél is taszítóbb, az az, hogy valaki ennyire nem tudja elfogadni magát.

Egyébként meg szerintem ezek alapján nem is biztos, hogy passzoltok egymáshoz.

2018. dec. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!