Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ilyenért hagytak már el?
A húszas éveimben járó lány vagyok,aki nem elégedett az ajkaival.
Fel szeretném töltetni,azonban a párom azzal "zsarol",hogy elhagy,ha megteszem.
Na most mondhatja bárki-nem èrdekel-,hogy hülye vagyok,ha feltöltetem,de de én így érezném jobban magamat,van keresetem,azonban ez másban is kihatna a párkapcsolaton belül a későbbiekben?
Párod hülye, te meg ízléstelen.
Senki sem lett szebb feltöltött ajkakkal.
A párod viszont azt akarja, hogy félelemből add fel ezt a vágyad, ami rég rossz stratégia, és jóra úgysem vezet.
Amit tiltanak, azt annál jobban akarod.
Ha szeretetből adnád fel, mindenféle félelem, zsarolás nélkül, az lenne az igazi.
Tévesen hiszed azt, hogy úgy jobban éreznéd magad. Van benned egy rejtett megfelelési kényszer, ami azt mondatja veled, hogy úgy éreznéd jobban magad, és tévesen a saját gondolatodnak, érzésednek hiszed.
Az embernek nem kell sok pénzét keresni, jól kinéznie vagy akármit tennie ahhoz, hogy jól érezze magát a testében. Ez döntés kérdése. A döntés pedig a te kezedben van.
Ha feltöltetnéd az ajkaidat, azzal nem oldódna meg semmilyen probléma, csak ideig-óráig elfednéd a valódi probléma tüneteit. Nem maga az ajkad a probléma, hanem annak el nem fogadása. Ismerd ezt fel, és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ha nem tudod, hogy állj neki, akkor kezdésnek gondolj arra, hogy kisgyerekként és babként se voltak feltöltve az ajkaid, mégse voltak vele problémáid. Így rá fogsz jönni, hogy magát a gondolatot, érzést vagy problémát, ami azt mondatja veled, hogy nem tökéletes az ajkad ahogy van, később vetted fel, tetted magadévá, mert gyerekkorodban még nem volt veled, nem volt benned. Képzeld el újból magad gyerekként, és meglátod, hogy nem maga az ajkad a probléma, hanem a gondolat, ami azt mondja, hogy nem jó, ahogy van. Ha felismerted, onnan már csak egy lépés, hogy ne azonosulj vele.
Hialuronsavas feltöltés fél éven belül felszívódik,mindig is ki szerettem volna egyszer próbálni.
Természetesen tisztában vagyok azokkal,akik szilikonolajjal és egyéb dolgokkal töltették fel az ajkaikat,amiknek a végeredménye olyan is lett,amilyen,mert kitudja,hány ml-t töltettek bele.
A válaszaitikat köszönöm,mint mondtam,nem érdekel,ha valaki lehülyéz,ez legyen az ember legnagyobb gondja ! :)
Arra voltam még kíváncsi,hogy ez a zsarolás a későbbiekben másban is kijöhet-e majd,tehát másban is zsarolna?
Mert ez nekem nem pálya,az ilyet nem szeretem.
Én amúgy már régóta fontolgatom,nem tettem eddig meg,mert úgy voltam vele,hogy ha mással elégedett tudok lenni,akkor valamikor az ajkaimat is elfogom fogadni,hogy nem olyan szép vastagak.
Egyelőre próbálom úgy kirúzsozni,hogy optikailag nagyítsa :)
Biztosan jól fog állni a szemöldöktetoválás :) !
8-as.
A legnagyobb ellenségem a nőkön a tetovált szemöldök.. Annyira el tudja veszteni a női arc a vonásait miatta, én egyszerűen kivagyok tőle.
Nem ítélem el, azt csinálja mindenki magával amit akar, de egyszerűen ízléstelennek és műnek tartom amikor teljes szőrtelenítés van a szemöldököd helyén, majd egy tetovált csík követi ezt.
Néha úgy érzem, mintha egy 2000-es évbeli számítógépes játékkaraktert néznék amikor ilyet látok.
Annyira szép alapból a természetes női arc, még ha vékony, esetleg szőkés, kevésbé látszódó a szemöldök.
Persze bizonyos helyzetekben elhiszem, hogy önbizalomhiány van, mert nem tetszik, de most már minden 3. nőnek tetovált szemöldök kell, akinek nincs szüksége rá, még annak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!