Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnétek gyereket a párotokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek gyereket a párotoknak, aki alkoholista? Doldozik, de mindennap iszik 4-5 sört, nem jár el kocsmába, ezt munka után otthon.40 éves, én pedig 44, de már van gyerekem, de nem közös. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 10:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként sem vàgyom gyerekre, de egy alkesznak plàne nem szülnék. Felelőtlenség és önzés is lenne azért vilàgra hozni mert adott nőnek gyerek kell mindenàron, de mit adna neki?Egy részeges /alkoholista apàt? Aki vagy észhez tér és leszokik vagy nem. Nincs garancia. Ilyen emberrel amúgy együtt se lennék. Aki ilyen embernek szül az csak magàra gondol. A gyerekre kicsit sem.
2018. dec. 8. 14:05
 32/34 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Egyébként sem lennék együtt egy alkoholistával.
2018. dec. 8. 15:39
 33/34 anonim ***** válasza:
51%

Hogy nem jár el kocsmába azt jellembeli fejlődésnek értékeled?

Amúgy te szeretsz egy mindennap cefleszagú alkesszal hemperegni? Jó igényes!

"Mikor nem iszik kenyérre lehet kenni!". Mennyiszer hallottuk már ezt...

2018. dec. 8. 16:42
 34/34 anonim ***** válasza:
69%

KALAP ÚR

szeret vele henteregni, igen, én is írtam az előzőnél, hogy nekem aztán nem lenne a gyerekmnél fontosabb egy sörszagú alkesz, de ő szereti, mert fogja a kezét éjjel.

DDD

Kérdező, amott voltak nagy gyerekeid is, azok hova lettek, meg 3-500ig tesz le neked az alkesz havonta (te szintúgy), igaz pár oldallal előtte még nincstelen volt -ez az újabb fejezete a mesének?

Persze, szüljél csak neki, írtam is ott, hogy megérdemlitek egymást. Egy látens meg egy valódi alkesz, az egyik mániákus hazudozó is, 44 éves, a kiskorú gyerekére rászabadít egy vadidegen alkoholistát......igen, neked (meg az alkeszodnak) nagy szüksége van még egy gyerekre.

(Btw. valaki, aki olvasta mindet ,ezt is, azt is- van tippje arra nézve, hogy miért akarja annyira kétségbeesetten magához kötni ezt a manust? Amott világossá vált, hogy ha lehetne, kiradírozná a pasi gyerekét, most akar neki 44 évesen (!!!!!) szülni még egyet - valaki érti ezt?)

2018. dec. 8. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!