Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek gyereket a párotoknak, aki alkoholista? Doldozik, de mindennap iszik 4-5 sört, nem jár el kocsmába, ezt munka után otthon.40 éves, én pedig 44, de már van gyerekem, de nem közös. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
4-5 sörtöl miert lenne alkoholista?
Oke ha jol esik neki igya,ha nem lesz agressziv,nem üt meg,
nem kiabal akkor nincs ezzel baj.
Akkor alkoholista ha nem tud sörhöz jutni ilyenkor jönnek a tünetek!!
A ferjed ha nem tud inni minden nap erezteti veled?
Van valami oka amiert aggodsz?
Vagy csak az zavar h iszik par sört?
2 liter sör na ne mondja nekem valaki hogy normális..
én is szeretem a sört, néha megiszom egy dobozzal.. de néha 2-3 hétig nem, nyaranta inkább..
ha 4-5 sört iszik naponta, akkor az azt jelenti hogy a sör közben utána NEM lehet vele beszélgetni, ha gyerek lenne és beteg este NEM tudná elvinni orvoshoz, 4-5 sör után NAPKÖZBEN is rosszabb a munkában a teljesítőképessége.
szóval sorry, de ilyen mennyiségű alkohol már a mindennapokra kihat, tetszik vagy se..
Elozo kerdesed alapjan a meglevo gyerekevel sem torodik.
Nem, hogy nem szulnek, de ossze sem jonnek vele.
Atya eg!
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ott nem kaptál elég választ? (Vagy valaki tényleg az alapján kreált még egy kérdést? :/) Hiába kérdezed meg másik kategóriában, ugyanúgy senki nem fog tapsolni, hogy szülj egy alkesznak, ráadásul szegény gyereked is milyen példát lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!