Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnétek gyereket a párotokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek gyereket a párotoknak, aki alkoholista? Doldozik, de mindennap iszik 4-5 sört, nem jár el kocsmába, ezt munka után otthon.40 éves, én pedig 44, de már van gyerekem, de nem közös. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 10:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
6%

4-5 sörtöl miert lenne alkoholista?

Oke ha jol esik neki igya,ha nem lesz agressziv,nem üt meg,

nem kiabal akkor nincs ezzel baj.

Akkor alkoholista ha nem tud sörhöz jutni ilyenkor jönnek a tünetek!!

A ferjed ha nem tud inni minden nap erezteti veled?

Van valami oka amiert aggodsz?

Vagy csak az zavar h iszik par sört?

2018. dec. 8. 11:11
 12/34 anonim ***** válasza:
82%

2 liter sör na ne mondja nekem valaki hogy normális..

én is szeretem a sört, néha megiszom egy dobozzal.. de néha 2-3 hétig nem, nyaranta inkább..

ha 4-5 sört iszik naponta, akkor az azt jelenti hogy a sör közben utána NEM lehet vele beszélgetni, ha gyerek lenne és beteg este NEM tudná elvinni orvoshoz, 4-5 sör után NAPKÖZBEN is rosszabb a munkában a teljesítőképessége.

szóval sorry, de ilyen mennyiségű alkohol már a mindennapokra kihat, tetszik vagy se..

2018. dec. 8. 11:14
 13/34 anonim ***** válasza:
78%

Elozo kerdesed alapjan a meglevo gyerekevel sem torodik.

Nem, hogy nem szulnek, de ossze sem jonnek vele.

Atya eg!

2018. dec. 8. 11:14
 14/34 anonim ***** válasza:
6%
temeg honnan vetted hogy van előző gyereke ?
2018. dec. 8. 11:15
 15/34 anonim ***** válasza:
18%
meglevő na :) :)
2018. dec. 8. 11:15
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
#15: par napja irt ki egy kerdest errol.
2018. dec. 8. 11:17
 17/34 A kérdező kommentje:
neki nincs gyereke.nekem van,előző házasságból. Milyen apasági teszt????? nem értem.
2018. dec. 8. 11:17
 18/34 anonim ***** válasza:
18%
kérdező: azért nem érted, mert sokan összeszövik egy másik ember életével a tiedet, ebből generálnak egy történetet, és ezen fiktiv emberek fiktiv családi állapotja alapján írják a válaszokat..
2018. dec. 8. 11:20
 19/34 anonim ***** válasza:
75%
Az alkoholizmus kezdetén jár, attól, hogy van egy gyereked még nem kell egy ilyen gáz pasast bevállalnod.
2018. dec. 8. 11:20
 20/34 anonim ***** válasza:
73%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ott nem kaptál elég választ? (Vagy valaki tényleg az alapján kreált még egy kérdést? :/) Hiába kérdezed meg másik kategóriában, ugyanúgy senki nem fog tapsolni, hogy szülj egy alkesznak, ráadásul szegény gyereked is milyen példát lát.

2018. dec. 8. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!